Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg om serie tips. Men det är ingen hemlighet att jag har tittat på en hel del serier på både Netflix och Viaplay. Jag tänkte i detta inlägg tipsa om bra serier enligt mig!

1563437040-600a68eafe448dd65e20cd7f8192a46d9721f69c

Revenge är en rätt gammal serie som jag tittade på tillsammans med min sambo och föräldrar varje torsdag för några år sedan när den gick på tv. Riktigt bra serie där det handlar om en tjej som söker hämnd mot en familj som såg till att sätta dit en person för ett terrordåd han inte utfört. Till varje pris ser dottern till den oskyldigt dömda mannen att familjen får sitt straff en gång för alla.

Detta är nostalgi och en serie jag just nu tittar på via Viaplay.

MV5BYjg1ZmQ0ZDktMjNhZS00MDJjLTllZTItMmIyYTBkYjM2MzQzXkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_

Atypical säsong 1 har jag tidigare skrivit en recension om men under år 2019 kom säsong 2 ut. En serie jag tittade på tillsammans med min älskade sambo. Serien handlar om en kille med diagnosen Autism som försöker leva ett ”normalt” liv självständigt och en av hans stora drömmar är att gå på collage. Under säsongens gång får vi följa en autistisk killes vardag med många draman. Både en känslomässig serie och en serie jag och sambon skrattade gott på.

Den här serien tittade vi på via Netflix och första recensionen på säsong 1 kan ni läsa –> HÄR!

sex-education-655x368

Sex Education är en serie som handlar om ett gäng tonåringar med många olika problem i sin vardag. I säsong ett startar Otis tillsammans med sin bästa vän Eric och en tjej han tycker mycket om Maeve upp en sexrådgivning inom skolan där de hjälper andra med deras sexuella problem. Deras lilla otillåtna klinik sätts på spel i säsong två när Otis mamma blir anställd på deras skola för sexuell rådgivning. Till varje pris ser de till att Otis mamma inte får nys om deras klinik men också försöker de lösa en rad olika problem i sina egna liv.

Riktigt bra serie måste jag få säga, även fast jag nyligen fått höra att min älskade kusin kallade mig för gammal för en sådan här serie haha. Så sött! Denna serie såg jag via Netflix och recensionen från säsong ett kan ni hitta –> HÄR!

Adrian-Holmes-Ian-Somerhaldert-in-V-Wars-

V Wars var en serie jag inte trodde skulle vara bra men jag kände mig tvungen att se på den då min älskade Ian Somerhalder spelar huvudrollen. Ian Somerhalder har alltid varit min crush sedan jag såg the vampire diaries för första gången. Men serien tog mig med storm och jag var totalt fastlåst vid tv skärmen. Till och med tillät min sambo att jag såg den under vår middag så även han började små titta på serien. Serien handlar om två forskare som upptäcker ett nytt virus som sprider sig genom en enkel beröring från människa till människa. Till slut tar viruset över mänskligheten och de få människorna kvar kämpar för att komma till sans med de smittade personerna för att få fram ett botemedel men också ett lugn på jorden.

Den här serien såg jag på Netflix.

12 reaktioner till “Serie tips

  1. Tack så mycket för tipsen! Jag har bara sett Atypical av de du tipsade om. Jag älskar den serien och såg den andra säsongen så snart den släpptes 😍 Hoppas du får en riktigt fin lördagskväll! Kram 💖

    Gilla

  2. Netflix och serier är inget jag tittar på, men den sista känns ju högst aktuell i dessa tider.

    Så tråkigt att man missar så mycket umgänge med sin familj nu, måtte detta ta lätta snart så vi kan börja träffas igen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s