maxresdefault

Den nyaste serien jag nyss tittat klart på heter sex education! En riktigt bra serie som handlar om en kille som har en mamma som är en relation- och sexterapeut. En tjej i skolan fick nys om det och erbjöd honom att starta en klinik i skolan – pengar gentemot råd om relationer och sex. Men även han är med om en trauma och är hämmas sexuellt som han dealar med samtidigt som han försöker hantera andra draman i skolan.

Som sagt en oerhört bra serie som jag rekommenderar då jag både fick mycket skratt och kände mycket medlidande med karaktärerna. Jag var först skeptiskt då namnet tydde på att det skulle vara en serie som handlar om personer som har sex ständigt, men oj så fel jag hade. Det är då inte värre än i en annan serie eller en annan film.

Seriens huvudperson Otis Milburn är dessutom en skådespelare som jag känt igen sen han var barn och spelade i ”pojken i randig pyjamas.” Jag tycker om han väldigt mycket och därför valde jag att se serien och jag blev förstås inte besviken.

Det är en Netflix serie så ja, den finns på Netflix! se_101_unit_01649_final-920x584

10 reaktioner till “Sex education

 1. Haha vi verkar ha lite samma smak av serier. Även denna har jag kikat på 😀
  Ja jag ska köpa hem massor av svenskt godis. Tycker inte att det godis de har i Spanien är lika gott. Vilket i och för sig är en fördel då jag inte äter lika mycket godis 😛
  I vilket område bodde du när du bodde i Stockholm? 🙂

  Gilla

 2. Åh, den har jag aldrig hört talas om, men tack för tipset då jag är i behov att nyheter 😊.

  Det var en supertrevlig lördag med min kompis; tjejsnack i 2,5 timme – kändes som att vi inte hade setts på 2 veckor när det i själva verket handlar om 3,5 år 🙈.

  Det är bara bra med mig. Förutom snön såklart och att min syster skickar en snap i timmen från ett +32 gradigt Thailand 😆.
  Hur är allt själv?

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s