Trött som jag är har jag inte orkat skriva något inlägg under de senaste dagarna. Jag har med nöd och näppe orkat med skoluppgiften som ska vara inlämnad imorgon men trots det är den färdigställd. Jag har skönt nog bara varit hemma den här veckan, inte hittat på något speciellt förutom tillsammans med min älskade sambo. I tisdags var jag iväg för att byta till sommardäck på min älskade bil. Efteråt tog jag det lugnt hemma och påbörjade skriva portfolioarbetet. Igår såg dagen likadan ut förutom att jag inte lämnade hemmet. Tog hand om hushållet, umgicks med min älskade sambo, tittade på film och tillagade skink- & broccolipaj. Idag har vi åkt iväg för att handla inför kvällsmaten och därefter har sambon min tillagat hel kyckling på grillen med ölburk. Spännande måltid som var himla god! Dagarna ser inte mer annorlunda ut nu när man knappt behöver vistas utomhus på grund av detta virus. Men det är aldrig fel att ta det lugnt hemma heller!

Igår skrev jag ett inlägg om att jag nu ingått en ny pakt tillsammans med min sambo om att sluta äta sötsaker och försöka bli mer nyttig. Hittills har det gått himla bra, trots att det enbart gått 4 dagar sen jag startade. Jag tar en kopp kaffe eller te när sötsuget blir som mest alternativt en frukt. Sambon har unnat sig milkshake på kvällarna om han blivit hungrig istället för något annat sött. Förhoppningsvis håller vi detta igång under en hel månad med undantag för vissa gånger.

20200415_1527347848746510322215237.jpg

Här kommer lite utmaningar jag missat hos Orsakullan:

14:e april: Nu har skolorna i Dalarna påsklov, gör du något speciellt under denna dag? – Nej det vill jag inte påstå. Måndagen blev rätt lik de övriga dagarna.

15:e april: Vilken var din första mobiltelefon? – Det var en Nokia 3310. Den telefonen fick jag om jag inte minns helt fel i tredje klass. Anledningen var för att mamma skulle få tag på mig när jag skulle hem från skolan eller behövde nå min mamma på något sätt. Min allra första mobiltelefon som man kunde göra annat än spela SNAKE på var en Walkman. Älskade min rosa, fina mobil jag fick i mellanstadiet.

16:e april: Minns du ditt hemtelefonnummer från barndomen? – Ja, det gör jag. Det är dessutom samma nummer som mina föräldrar har än idag. Om jag inte minns fel har dem av någon konstig anledning kvar sin hemtelefon, även fast att dem aldrig använder den.

Ha en fortsatt fin torsdag!

20200415_1527165195664042086654920.jpg

5 reaktioner till “When the calm days shows up

  1. Det har inte blivit något skrivande för mig heller för jag har varit på tok för trött. Jag har heller inte varit lika duktig som du och sambon är på att låta bli sötsaker, och här lär inte ske några gemensamma ansträngningar😆
    Kycklingrätten lät spännande! Har inte hört talas om den tidigare😊

    Gilla

  2. Du kommer märka att efter 14-15 dagar kommer man inte längre tycka socker är så där super gott, när jag har varit sockerfri i några månader kan jag inte ens äta typ vanlig choklad utan att tycka det smakar skit 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s