Veckans bästa: det måste vara all tid jag fått spendera tillsammans med min älskade sambo denna vecka. Det betyder himla mycket att få umgås ihop.

Veckans bästa 2.0: när jag umgicks med min älskade vän i fredags. Blev både shopping, lunch och jag hjälpte henne med en skoluppgift. Himla trevligt!

Veckans sämsta: allt stilla sittande i mitt hem. Med tanke på viruset vill jag inte röra mig utanför hemmet onödigt mycket och därmed blir det mycket soffhäng. Men jag försöker hitta på saker i hemmet för att det ska bli mer roligt!

Veckans mående: hittills har jag mått relativt bra. Jag hoppas att det fortsätter så!

Veckans känsla: skräckförtjusning är nog rätt ord på känslan för den här veckan.

Veckans inköp: jag har köpt läppglans och nagelfil samt viktiga saker på Apotea.

Veckans längtar efter: svar. Jag längtar efter att få svar på mina känningar och önskar att få hem ett paket jag sänt efter.

Veckans idylliska: när man legat i soffan och myst framför en bra serie tillsammans med min sambo. Det är så himla fridfullt!

Veckans förvåning: när jag mottog ett samtal jag inte var beredd på i torsdags. Det var både chockerande och underbart!

Veckans reminder: vad som än händer kommer det att lösa sig!

Veckans väder: soligt nästan varje dag, om inte varje dag. Det har till och med börjat bli rätt varmt ute vilket är himla trevligt. Förhoppningsvis börjar viruset lägga sig nu när det blir varmare ute och förhoppningsvis kommer vi få en fantastisk försommar och sommar med våra nära och kära! Förhoppningar att inte viruset sätter käppar i hjulet som så många är oroliga över i dessa tider.

Är det något under vecka 16 som du önskar göra vecka 17: jag önskar återigen på att få svar, jag hoppas jag kommer få all klarhet kring sommarn under den här veckan och hoppas kunna ge besked till andra. Jag hoppas dessutom på att jag kommer klara den praktiska tentan jag har nästa vecka!

God kväll alla fina! Hur har ni haft det under helgen? Själv har jag bara tagit en helt ledig helg från både studier och måsten. Jag har bara umgåtts hemma med min älskade sambo. I fredags däremot åkte jag in till skolan för att hjälpa min vän med en skoluppgift. Därefter åkte vi vidare till Mberg för lunch på Basterd Burgers och små shoppade lite innan vi drog oss hemåt. Väl hemma lämnade jag in en skoluppgift och efteråt har jag lagt undan plugg under resterande av helgen vilket jag tyckte jag gjorde mig förtjänat av!

Under helgen har det blivit fokus på att rå om varandra hemma. Nu i dessa mer mot karantäntid har vi insett att det var bäst att stanna hemma om man ändå inte hade några ärenden ute. Det har både varit himla skönt att enbart vara hemma men man blir himla trött av det också. Under helgen har sambon min grillat till kvällsmat och vi har även njutit av serier och spel. Välbehövligt! Det har förutom i fredags inte blivit mer träning under den här helgen men förhoppningsvis blir det mer träning under vecka 17!

Här nedan kommer lite utmaningar från Orsakullan

17 april: Tv-licensen är borttagen och är nu istället något vi betalar på skatten, vad tycker du om detta? – Detta är egentligen inget som upptar mina vardagliga tankar. Ärligt talat har jag inga åsikter eller tankar kring detta.

18 april: Är du med i facket? Anser du facket vara viktigt eller oviktigt? – Nej, jag är inte med i facket med tanke på att jag studerar. Jag har varit med i facket en gång i tiden men det var när jag gick i gymnasiet och det var gratis. När jag sedan började arbeta som undersköterska ändrade jag aldrig inom facket och gick därmed automatiskt ut. Jag har aldrig känt behovet av att gå med i facket igen men såklart är det viktigt att vara med i facket av flera olika anledningar.

19 april: Hur varmt är det hos dig idag? – Oj, det måste ha varit minst 10 plusgrader hos oss idag. Solen har varit himla värmande vilket är så himla trevligt!

20200419_1647124733858649985480412.jpg

Hoppas ni fått en fantastisk fin söndag idag!

7 reaktioner till “Vecka 16

  1. Så härligt med mycket tid med sambon, de är alltid fantastiskt 😍 Håller med dig att de är tråkigt att sitta inne mycket nu dessa tider! Att vara hemma mest är inte min grej! Blir så uttråkad, jag har inte ro att sitta still! Men får en del gjort hemma med andra ord, och går ut mycket på tomten och lekplatsen med Olivia 😍 hoppas verkligen du får svar på dina känningar snart, och att tentan går bra! Så roligt med ett sånt underbart samtal med! Finaste du❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s