Den åttonde mars tjugotjugotre är en dag att minnas. Snön började falla redan i tisdags kväll, men igår var det snökaos. Vad jag förstått det som har det fallit upp till 50 cm snö och det stämmer nog in även här hos oss. Det var så galet mycket att det knappt var framkomligt med vagn. Trots det kämpade maken sig igenom snöovädret för att lämna sonen på förskolan, vilket uppskattades en hel del. Dagen blev lugn hemma och vi turades om att ha lillebror. Vi monterade upp hoppgungan som lillebror även fick testa med lätt skepticism. Framåt eftermiddagen tog vi oss först till centrum för att inhandla en pulka och därefter tog vi oss gemensamt till förskolan och hämtade en glad storebror. Det blev premiär i pulkan som var en smidig transportmedel i detta väder, däremot fick jag krampaktigt gå bakom med vår vagn med lillebror i. Många stannade för att beklaga sig, heja, springa till undsättning och kommentera något tragikomiskt. Många blev himla pratsamma kunde jag konstatera när snön fallit och den ene efter den andra hade sina bekymmer gällande snön. Trevligt var det i alla fall! Innan vi gick hem så stannade vi till för storebror skulle få testa åka i någon pulkabacke, men dessvärre var det för mycket snö som orsakade att pulkans fart hindrades, så vi fick nöja oss med en liten krampaktigt promenad så storebror fick åka pulka. Det blev sedan en lugn eftermiddag hemma innan middagen och efter middagen satt vi kvar vid bordet och lekte med play-doh lera. Riktigt mysigt! Lillebror fick även testa sitta i antilop stolen, vilket han visade med glädje. Även att få smaka på makens goda ost- och skinksås var populärt!

Jag hoppas att ni fått en fin onsdag och att er torsdag blir fin idag!

2 reaktioner till “Minnesfull dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s