Två bra dagar har passerat. Storebror fick vara hemma tillsammans med mig och lillebror både igår och idag, vilket jag upplevt att han tyckt om. Det har blivit att vi träffade en vän med sin dotter på en promenad i strålande solsken, omringad av snö och därefter haft en fortsatt mysig och lugn torsdag hemma. Dagen blev också himla fin, men rätt spontan. Vid ca 09 mötte vi upp min farfar, tog en mysig promenad (även idag medan solen visade sig, omringad av snön) och därefter gick vi vidare hem till oss för lunch och fika. Inte dumt! När maken sedan kom hem blev det en fortsatt mysig fredagskväll ihop som en familj, där vi har myst oss ned i soffan framför Mandalorian när båda barnen somnat. Två väldigt fina dagar och en bra start på helgen som komma skall. Denna helg har vi hittills planerat att hälsa på min svärmor, få lite ärenden gjort samt lugn vilodag på söndag med städning på schemat. Hoppas att det blir en lugn, trevlig och frisk helg. Jag hoppas även ni får det!

7 reaktioner till “10 mars 2023

  1. Låter som fantastiska dagar! Så mysigt med promenad och träffa en kompis med dotter! Hoppas dagen blir lugn och skön och att de går bra med städningen! Så fina tulpaner!! Hoppas ni får en toppen start på nya veckan också! Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s