Hur har veckan varit? – bra, men mindre bra gällande sjukdom dock.

Har det hänt något nytt? – ja, i torsdags den 9 februari träffade jag en ny mammavän som jag förhoppningsvis kommer träffa fler gånger.

Veckans höjdpunkt: få göra synundersökning, som jag så länge velat och behövt göra. Höjdpunkt var att få till en trevlig lunch ihop med min farfar också!

Veckans boost: min äldsta son. Han boostar oss ofta med så mycket positivitet, så mycket kärlek och så mycket skratt. Det gör att två trötta tvåbarnsföräldrar känner en förnyad ork.

Veckans bästa: kan det ha varit att min moster med man kom hit? Personer jag inte träffat sedan min äldsta son var 8 månader (på min 25 års firande). Kul att få visa upp både min äldsta son nu och nu även min yngsta.

Veckans roligaste: min äldsta son har en fantastisk humor och är så ärlig och har då inte lärt sig filter. Igår när vi åt fika, var inte fikat något som föll honom i smaken så han satt och låtsas åt, precis som han gör när han tillagat något i hans leksakskök. Så sött! Vi som rätt nyligen släppt på att han inte ska få äta socker, har lyckligtvis fått en son som inte alls är intresserad av socker.

Veckans chockeraste: att storebror blev sjuk sen kväll/natten till lördagen. Förkylningar kan verkligen slå till, hade verkligen ingen aning om att han skulle bli febrig och må så dåligt som han gjort under helgen.

Veckans jobbigaste: att orken föll under tisdagen. Väldigt obehagligt!

Veckans mående: lite snuvig, men annars har jag mått bra!

Veckans mysigaste: få träffa min mosters hund och mysa ordentligt.

Veckans måste ha: kaffe. Vad skulle jag göra utan kaffe!?

Veckans tanke/fundering: är ungen frisk? Hur mycket orkar han med? Kommer vi allihopa bli sjuka igen!?

Veckans allmänna tips: smörj in all synbar och utsatt hud med kräm för att undvika torr och obehaglig hud!

Veckans roligaste: när jag hämtade honom i fredags och han inte ville följa med mig hem eftersom det befann sig en hund utanför som han hellre ville titta på. Han förstod inte att det var vårt sällskap och att hunden skulle med oss. När han förstod det var han snabb på att säga hejdå!

Veckans tråkigaste: inställda planer under lördagen.

Veckans köp: inget särskilt.

Veckans fått: både kläder till storebror och lillebror från min moster med man samt en massa leksaker (traktor×2, städvagn, gräsklippare och dockvagn) av min kusin, som rensade i sin sons rum.

Veckans längtat efter: synundersökningen och få träffa min moster igen och allt vad som gällde med hennes besök i stor staden.

Sammanfattning av veckan och gårdagen

Veckan i sig har varit fin. Vi har hittat på en massor, det jobbigaste var väl egentligen då min ork försvann i tisdags och att storebror blev sjuk under helgen. Det innebar att vi blev tvungen att ställa in middagen hos mina föräldrar med min moster och hennes man, men sånt som händer. Vi höll på att ställa in även gårdagens träff med barnens farmor och faster, men de ville så gärna komma till oss och hälsa på, så vi tillät de komma över en stund under eftermiddag/kväll, vilket storebror blev glad över. Därav blev det en fin söndag – vi hann både städa lite och vila innan de kom över. Vi fikade, umgicks, åt sushi till middag och därefter när storebror var nattad så spelade vi tre part kort (plump) i vanlig ordning. Mysigt! De åkte hem runt 21 och det blev en hyfsat lugn kväll men natten blev likt helgen mer besvärlig med flera uppvak av båda barnen. Men tur i oturen så är man hemma och då behövs inte mer ork än att ta hand om sönerna. Denna måndag har hittills varit fin och strax står det lunch på schemat och därefter vila. Sedan hoppas jag att vi kommer ut på en promenad, vi som varit inomhus sedan fredags är nog i behov av lite frisk luft.

Hoppas att er helg varit fin och att ni får en fortsatt fin måndag!

12 reaktioner till “Veckans sammanfattning – vecka 6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s