Vilken fin fredag det var igår! Strålande solsken och klarblå himmel. Men inte var det skönt för det då det blåste så att det blev en kamp att ta sig igenom. Därav var jag inte ute mer än nödvändigt, dvs. till och från förskolan. Eftersom natten blev något sämre (fler uppvak än tidigare med två barn), så var mitt mående något sämre och blev därmed en vilostund i soffan framför serie under förmiddagen. Framåt eftermiddagen kom min moster med man hem till oss på besök. Vi hämtade storebror, fikade, lekte med storebrors leksaker (nya som gamla). Storebror var i extas av att få träffa min moster och man samt få klappa deras fina hund. Han är så fin med djur, helt fantastisk förmåga!

Kvällen bestod därefter av att bara ta det lugnt hemma. Framåt kvällen blev storebror gnällig och vi behövde ta upp honom från sängen. Pga. ont i örat kunde han inte somna och vi fick därmed vara vakna större delen av natten. Men tur nog fick vi alla en liten sovmorgon till kl. 08 idag och vi åt brunch vid ca 10:00 istället för frukost och lunch, då storebror fått feber och varken haft aptit eller ork att äta. Blivit en smoothie med hallon, mango och ananas samt macka till mellis och till middag unnade vi oss utemat då våra middagsplaner hos mina föräldrar blev inställt. Blev en mysig och lugn lördag hemma.

Igår fick vår storebror en massor fina, nya saker. Min kusin rensade i sin sons rum och vi fick både två traktorer, en gräsklippare, en dockvagn och en städvagn. Dessutom av min moster med man fick båda barnen fina kläder. Så fint och så trevligt att få en massa fint och se min sons glädje när han såg sina nya leksaker!

Hoppas ni fått en fin start på er helg!

10 reaktioner till “Kärt återseende

  1. Fy vad jobbigt, hoppas storebror blir frisk snart och att ni får mer sömn på nätterna! Sömn är så underskattat, man behöver verkligen få sova för att kunna fungera alltså! Så himla mycket fint han fick, så mysigt med lite utemat också! Hoppas ni får en mysig dag nu trots detta, kram<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s