Kladdkaka med florsocker & hjärta

Alla hjärtans dag år 2023 blev himla fin. Det blev en lugn och trevlig morgon, mysig promenad till förskolan med solen som lyste skönt i ansiktet och smidig lämning. Därefter tog jag det lugnt större delen av dagen hemma med lillebror och hade tre långa samtal med min pappa och min farfar. Det var så fint väder när jag hämtade storebror från förskolan så jag bestämde att vi skulle stanna till vid en ny lekpark och leka en stund innan vi gick hem. Det var uppskattat av storebror, men väl hemma sedan vart han himla ledsen och var svår tröstad. Visades att han fått feber trist nog, suck, igen. Maken gjorde det enkelt för oss genom att handla hem donken till middag, så vi kunde fokusera på att ta hand om barnen lite extra. När storebror var nattad fikade jag och maken med god kladdkaka jag gjort under dagen och diskuterade våra framtidsplaner. Maken överraskade mig genom att köpa 2 fina Kalanchoe i färgen orange. Så fint! Det blev sent i säng, vilket vi fick äta upp då storebror gnällde i princip hela natten och det blev en hel del springande och läsa bok mitt i natten. Att man orkar är ett under! Eftersom lilleman vaknade upp med låg feber bestämde jag att ha honom hemma från förskolan idag. Så mina planer för dagen har blivit inställda (BVC träff), men gör mig ingenting. Får se vad som händer denna onsdag. Kanske blir det en promenad för att erbjuda mina söner lite frisk luft åtminstone.

Hoppas att ni får en fin onsdag idag och att er alla♡dag blev fin!

Kalanchoe

Måndagen blev också fin! Lugn dag hemma för att återhämta sig och lillebror hade fått en otrevlig hosta och besvärad inandning, som tack och lov gick över! När maken kom hem tog vi en mysig familje promenad och handlade på Ica.

6 reaktioner till “Alla hjärtans dag 2023

 1. Vilken mysig och bra dag det blev förutom febern då. Tyvärr går det mycket på förskolorna nu så det är svårt att undvika smittan. Hoppas det är snabbt övergående!

  Gilla

  1. Ja, febern var då inte trevlig, men absolut blev det en fin alla♡dag! Det gör ju det, man får bara acceptera läget och hoppas att det blir bättre under våren sedan 👍🏻🙂

   Gilla

 2. men alltid så synd om de små ❤ hoppas de kryat på sej nu då . det går så ,mycket skit nu det är bara o mysa o massa kärlek som behövs då så tur alla hjärtans dagen va me 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s