Hur firades tredje advent in? – lugn dag med julklappsinhandling, slagit in julklapparna och tagit det lugnt hemma med familjen. Storebror fick leka en stund utomhus innan vi gick hem för att värma oss från kylan. Till kvällen fikade vi med glögg och…

Hur firade ni in tredje advent 2021? – vi adventsfikade och hade en allmänt lugn dag.

Har ni någon tradition? – adventsfika och/eller baka något juligt. Annars har vi inga direkta traditioner för just tredje advent.

Vad låg i det tredje adventspaketet? – en polisbil i plast (likadan som ambulansen). Himla uppskattad och han blev så glad!

Har ni någon snö? – ja. Det började snöa igen i fredags, så nu är det både kallt, vitt och halt av snö och is. Små snöat då och då under helgen, men tack och lov inte så mycket att det utgör ett problem likt förra gången.

Dagens outfit: storebror har haft en röd jultröja med en ren som har en tomtemössa på huvudet med gröna mysbyxor. Lillebror har sin röda ribbade body med vita byxor och jag hade ett par jeans med en röd tshirt med en diskret växt på. Även maken tog på sig en grön t-shirt idag.

Vad händer på fjärde advent för er? – inget inplanerat just nu. Kanske blir en till julmarknad eller ett firande med mina föräldrar nästkommande helg. Återstår att se!

Gammal bild från 2019

8 reaktioner till “Tredje advent 🕯🕯🕯

    1. Tyvärr har snön redan börjat bli till slask hos oss då vi haft plusgrader i 2-3 dagar. Dock är det fortfarande snö ute, men inte lika fyllig som förut.. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s