…Något sedan i tisdags. Men inte mycket har hänt. Under de här dagarna har jag hunnit att ta det lugnt hemma medan storebror varit på förskolan onsdag och torsdag, varit i centrum för att handla nässugsfilter i veckan och igår var vi en sväng till i centrum för att köpa in nattlampor på Clas Ohlsson och Ica inhandling. Lugn vecka med andra ord och lugna kvällar tillsammans med min familj med julstämningen på topp med hjälp av julfilmer och/eller julbelysning och julig musik. Även planera inköp inför julafton så som julklappar och julklappsspelet och pö om pö även slå in.

Igår var maken ledig ifrån sitt jobb. Vi valde därför att ha vår älskade son hemma från förskolan tillsammans med oss. Och det blev en himla mysig familjedag ihop! Eftersom jag hade ett inbokat läkarbesök i Nacka beslöt vi allihopa åka dit och lite innan och lite efter shoppade vi inne på Forum. Fick med oss både underställ till storebror, leggings till mig, lampor till adventsljusstaken och lite andra nödvändigheter från Jula. Själva läkarbesöket gick bra; enligt läkaren såg mitt snitt fint ut och såg ut att vara så pass ihop läkt som den kan bli (dvs. inga glipor). Däremot har jag tydligen reagerat på såromläggningsmaterialet så som klistret från kirurgtejpen eller från tegaderm. Så nu får jag lufta snittet utan något på och ska behandla mitt utslag med hydrokortison. Det blir nog bra!

Idag gick vi förbi en secondhand butik och fyndade en tomtedräkt till Lucia, lekte en stund i lekpark innan vi gick hem för lunch och vila och därefter kom mina föräldrar på besök. Blev fika och vi fick gott te och godis av min pappa som vi njuter av denna lördagskväll framför julfilm och wednesday. Även hunnit göra det lite fint i hemmet, vilket alltid är trevligt.

Det tredje adventspaketet ska fram, därefter blir det nog dags att säga godnatt. Beror helt på vad lilleman här hemma bestämmer.

Hoppas er lördag varit fin idag!

9 reaktioner till “Jag har då inte uppdaterat…

  1. Vilken mysig familjedag det blev.
    Så fint att snittet såg bra ut. Jag reagerade också så när jag av sårvårdsmaterialet så det är inte helt ovanligt.

    Önskar en fin tredje advent nu!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s