° Morgonen startade vid 06:30. Storebror vaknade före mig och lillebror. Maken tog upp storebror och jag vaknade till att han kom in i vardagsrummet och jag fick vakna på en gång då maken behövde iväg till sitt jobb.

° Lugn inomhus dag. Det har varit snöigt och blåst kallt så jag har valt att stanna inomhus idag. Något som storebror accepterade utan större problematik. Det har därmed blivit inomhuslek med leksaker, vi bakade saffransgrötpinnar från Mellistipset och tittat på barnvänlig julfilm.

° Skrikig dag. Lillebror har nog haft besvär med magen från morgon till eftermiddag. Han har skrikit så högt att storebror har upplevt det påfrestande.

° Besök av farfar. Tur nog kunde vi framåt eftermiddagen bryta av dagen med ett besök av min farfar. Jag bjöd på kaffe och hembakta lussebullar. Jag tilläts kunna ägna mer fokus på storebror då lillebror fick mysa till det i farfars famn. Trevligt och skönt!

° Sen vila och sent i säng. Pga. påfrestande dag så kunde inte storebror komma till ro för att sova mitt på dagen. Blev istället en vila från 15:30 till ca 17:00. Efter kvällsbad × 2 blev det lite bamse innan det var dags för nattning av storebror och därefter vila i soffan för vår del.

° Förbereda inför imorgon och serier. Det är vad kvällen kommer att erbjuda.

Hoppas att ni fått en fin måndag idag!

Bild från 2020

4 reaktioner till “Min måndag i punktform

  1. Trevligt med besök som ett avbrott under dagen. Jobbigt med lillebrors mage men det är ju inte helt ovanligt. Hoppas det är bättre i dag.

    Önskar en fin Lucia!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s