Idag är det fredag och jag går in i en ny graviditetsvecka. Det innebär dock inte sista arbetsdagen innan helg för vår del, tyvärr, utan den här veckan blir det endast en ledig dag ihop. Men så får det vara!

Den här veckan har bjudit på himla massa trevligheter, på olika sätt. I tisdags kom en allt-i-allo man hem till oss för att byta ut våra gångjärn till våra sovrumsdörrarna. Förra helgen upptäckte vi att vi inte kunde stänga till lillens rum (vår sovrumsdörr hade vi haft problem med ett tag), vilket var droppen för oss. Det blev ett klåparjobb, men vi är glada att kunna stänga till våra sovrum nu! I övrigt blev dagen fin med 2 vilor och lillen fick springa runt i ca 30 minuter i ett närliggande område och leka i lekparker. Onsdagen spenderades ihop med våra vänner J och A. De åt lunch här, likt alltid, och så fick barnen leka en stund innan vi gick ut, handlade och stannade till vid en lekplats innan vi gick hem och sov dagens andra vila. Därefter fick vi sällskap av våra vänner igen innan det var fokus på middag och kväller. Gårdagen blev intensiv, men underbar. Vår kära farfar kom över och umgicks med oss. Bjöd på go lunch (köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt) och efter lite inomhuslek gick vi ut för utomhusvistelse. Till kvällen kom sedan våra vänner över för en spelkväll. Himla trevligt och den här gången spelade vi bara till ca 22:00, sen var vi allihopa så trötta att vi tackade för oss och de gick hem.

Med andra ord, väldigt bra dagar. Fredagen är oplanerad, vi får allt se vad som händer. Vi har haft himla fint väder (förutom i måndags och lite tisdag), så förhoppningsvis fortsätter detta fina höstväder resten av veckan ut. Har absolut inget problem med regn, men höstsolen är min favorit, så klart man vill ha det istället!

Helgen är relativt oplanerad också. Min svärmor kommer på besök imorgon och söndagen antar jag kommer bli en dag där vi rensar och fixar lite i förrådet och kanske åker till Åhléns Outlet. Men nu fokuserar vi på fredagen och hoppas att det blir en fin dag. Jag har till och från värkar (s.k. förvärkar) eller känningar när lillebror rör sig i magen, så blir mer vila nu för tiden än vad det blir att vara aktiv, så jag kan få varva ned inför förlossningen. Lättare sagt än gjort dock med en 20 månaders hemma. Maken kommer inom kort gå på minst 1 månads ledighet tillsammans med oss, så det blir trevligt att få lite hjälp dagtid och mysigt att få vara en familj på heltid när bebis kommit. Längtar!

Hoppas att ni fått en fått fin vecka och får en fortsatt fin fredag och start på helgen!

16 reaktioner till “Spelkväll, mysträffar och fint höstväder

 1. Låter underbart med spelkväll. Jag spelade olika spel när jag var yngre men nu har jag tappat det tyvärr. Men det är ju aldrig för sent att hitta tillbaka.

  Gilla

  1. Ja, det är jättemysigt!
   Ja, vi var också duktigare på att spela spel förut, med varandra och tillsammans med vänner. Så kul att hitta tillbaka till spelkvällar med vänner som tycker om det med 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s