…Att finna ork och tid för att skriva ett inlägg. I alla fall inget mer seriöst inlägg. Sedan i fredags har jag filat på mitt graviditetsuppdaterings inlägg, men jag har ännu inte färdigställt den. Antingen är det fullt upp med lilleman här hemma eller så passar jag på att vila eller göra annat viktigt när han sover. Oh well, det har varit fina helgdagar, med många olika händelser inplanerade!

Fredagen blev fin tillsammans med min älskade son. Vi var ute en bra stund på eftermiddagen och njöt i lekparker och han fick upptäcka saker som var nöjessamt för honom. Det blev lugnt och trevligt då vi både lekte i sandlådan, gungade och gick i en lagom takt. När maken sedan kom hem gick vi tillsammans till en pizzeria för att handla in kvällens middag. Lilleman var bra lycklig över att få slippa vagn och få springa av sig energi. Detta medförde i en bra nattsömn för honom, men då även för oss.

Lördagen startades vid 05:30 och vid ca 08 for maken iväg för ett sjätte arbetspass. Det blev en lugn förmiddag hemma med tidig vila innan min svärmor kom till lunch. Hon stannade sedan fram till ca 21:00, så jag kan absolut inte klaga på allt stöd jag fick. Min svärmor var även i parken en stund utan mig, vilket var trevligt för dem och bra övning inför kommande barnpassning. Jag försökte, i den mån jag kunde, släppa på kontrollen inomhus och lät de leka fritt ihop, vilket även är en bra övning för mig. Maken kom dock inte hem förrän 18 och då var det fokus på mat, nattning av lillen och därefter spelade vi lite kortspel innan min svärmor beslöt åka hemåt. En fin lördag!

Igår tog vi oss runt om i Stockholm för våra ärenden. Biltema × 2, Åhléns Outlet (vilket blev misslyckat då de inte hade mattan vi var ute efter) och sedan IKEA, där vi fick med oss hem en massa saker. Bland annat 2 mattor till lillen och ett skydd för hans säng så att han inte ramlar ned. Himla bra IKEA köp och lillen vart himla nöjd över förändringen i hans rum som skedde under kvällskvisten. Han verkar ha sovit gott dessutom, vilket jag blir glad över, även fast det innebär att vår måndag startade strax innan 05:30 idag. I övrigt blev gårdagen fortsatt fin och vi tog det bara lugnt hemma under eftermiddagen/kvällen med inonhuslek innan nattning vid 20:00.

Idag, måndag, är dagen oplanerad. Det stod på SMHI att det skulle regna hos oss exakt hela dagen, om det stämmer så blir det nog för det mesta en inomhuslek om vi inte kan gå ut vid något regnuppehåll under dagen. Återstår att se!

Ha en fin måndag idag!

Bild från Lillemans rum

2 reaktioner till “Det är inte lätt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s