…Varit helt i min smak! Lugn morgon och endast ett uppvak under natten som var lätthanterlig. Vid 11:00 hämtade vi sedan upp min mor och for till Farsta centrum, där jag hade fått presentkort på av både mina föräldrar, bror, farfar och faster med familj. Syftet med dagens shopping var att köpa in ytterkläder till Lille Skrutt. Och vi fick nästan med allt på listan! Så himla skönt att ha den här inhandlingen gjord och nu fattas bara ett par höstskor (om det ens behövs?), vinterskor och ett par galonvantar (likaså där, om det ens behövs?). Lillen fick även med sig hem ett par svarta leggings och 2 tjocktröjor och maken köpte en hel del t-shirts från Lager 157. Bra och nyttig inhandling med andra ord! Som vanligt blev inget inköpt till mig. Hade en plan att spara cirka 500 kr på presentkortet till mig, där jag kunde köpa mig en fin guldberlock med bokstaven på bebis namn, men sen insåg jag att det är mer värt att lägga alla dessa pengar på min son, så att han får schysta ytterplagg till förskolan och vinterhalvåret överlag.

Utöver en lunch var vi igång från ca 11:30-14:30 i Farsta centrum, så jag var bra trött när vi satte oss i bilen på väg hem. Jag höll dessutom på att ramla i en hiss då jag blev framtung och tappade gravitationen. Inte lätt inte när man när som helst kommer kläcka ut en unge!

Eftersom lillen tog små vilor i bilen var han oerhört trött väl hemma. Blev fokus på tidig läggning och sedan har vi bara tagit det lugnt i soffan framför Havsmonstret och en dokumentär. En söndag helt i min smak. Innan vi for till Farsta centrum tog vi upp bebiskläder, bebissaker och Lille Skrutts kläder i nästa storlek från förrådet. Så skönt, nu blir det att inventera och se vad som fattas och tvätta upp allt inför bebis ankomst.

Ser fram emot att se vad den kommande veckan har att erbjuda. Hoppas ni fått en fin söndag idag! ♡

6 reaktioner till “Denna söndag har…

 1. Det låter som om du fick en hel del vettigt gjort och vilken tur att du inte ramlade..jag förstår verkligen om du längtar efter att få ha din kropp för dig själv igen..👍 Hoppas att du får din lilla guldberlock ändå..var rädd om dig och hoppas att din måndag blir fin trots vädret..kram..🤗

  Gilla

  1. Absolut! Hehe ja, det är inte lätt i alla lägen att vara gravid 🙈 tack, det lär bli en guldberlock ändå, även fast att det inte blev som en födelsedagspresent 🥰 kram

   Gilla

 2. Jag minns hur det var när våra tre barn var små. Det blev helt klart så att vi prioriterade bra vinteroveraller och bra skor till dem och handlade lite mindre till oss. Periodvis växte de ju så att det knakade 😀 Skönt att få fixat så mycket.

  Önskar en bra måndag nu!

  Gilla

  1. Ja, men visst. Jag kommer nog alltid prioritera mina söner före mig själv faktiskt, nog väldigt vanligt 😅
   Ja, det är väl det enda som är synd, att allt är så dyrt och så växer de ut ur allt så snabbt. Tur att man ska ha ett till barn, en pojke dessutom, som kan överta dessa kläder sen 🥰

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s