Höstbild 2022

Både torsdag, fredag och lördagen har varit fina. Det märks att vi har gått in i en höstmånad och löven har redan fallit ner från träden och fått vackra färger. Även skiftande väderlek så som stundtals varmt och soligt, för att sedan bli rå kyla och regn. Jag gillar ändå hösten, det har helt klart blivit en favoritmånad för mig. Däremot kan det komma att ändras då jag i år kommer behöva hantera smutsiga utekläder på ett helt annat sätt. Men det har sin charm ändå!

De senaste oskrivna dagarna har bestått av att njuta av dagarna tillsammans med bland annat min son. Det gäller att passa på nu när jag kan ge honom 100% uppmärksamhet och nu när han är hemma med mig. Inte långt kvar nu tills att alla rutiner vänds upp och ned tack vare förskola och bebis. Men det blir nog bra!

Torsdagen var vi utomhus en stund under tidig eftermiddag. Det duggade under hela tiden, men inget som varken jag eller lilleman besvärades av (som i tisdags). Sen eftermiddag spenderades med min bror och mina föräldrar, där jag blev glatt överraskad av att min bror och pappa dök upp oanmält. Blev en trevlig pratstund över en kopp kaffe och lilleman var väldigt lycklig över deras ankomst, som han gärna visade uppskattning för genom massvis med kramar.

Fredagen blev veckans tråkigaste dag, men både jag och Lille Skrutt gjorde det bästa av saken. Gårdagens utevistelse blev fram och tillbaka till affären och kort stund i en lekpark, innan det var fokus på lunch och vila. De senaste dagarna har vilan enbart varit ca 1,5 timme max, vilket har inneburit fler vakentimmar än vad han egentligen klarar av. Maken kom hem vid 19:30 igår, så lillen och jag roade oss inomhus och mös. Jag hade olika känningar som var gravid relaterad, vilket gjorde att det blev en lugn dag, med få aktiviteter.

Denna lördag blev då betydligt bättre. Idag har vi haft vår kära make/pappa hemma med oss och det blev både en utevistelse på förmiddagen (till affären) och eftermiddagen (lekpark). Under lillens korta vila hade det regnat, så det blev premiär med hans fina, fodrade galonkläder idag, som jag egentligen köpte i februari. Jättefina och fint att se att dem fortfarande går att använda! Hans morföräldrar anslöt vid lekparken (vilket lillen visade glädje genom att skratta och krama om dem) som sedan följde med hem en stund. Till kvällen blev det ännu mera lek med lillen, städning av hallen (dammsög all sand och borstade av ytterkläderna) och åt hamburgare till middag. Mums! Kvällen fortsatte lugn.

Hoppas ni fått en fin lördag!

6 reaktioner till “15-17 september 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s