Veckans första dag bestod av städning av hemmet. Det innebar dammsugning (förutom i vårt lilla förråd/klädkammare och i vårt sovrum) och lägga saker på sin rätta plats. Det har även blivit rengöring av badrum, tvätten som blivit kvarglömd på tvättstället har fått blivit vikta och undanstoppade och ny tvättmaskin har startats med bebissaker. Även en diskmaskin och rengöring av simpla ytor i köket har gjorts. Skönt! Detta har gjort att måendet varit på topp hela denna dag, trots regn och rusk! Men det har då tagit mig en hel måndag att städa, då orken tryter, men det har passat sig bra att fixa lite när lillen varit vaken och tagit vilostunder när lillen sovit två vilor, vi ätit eller umgåtts med vänner. Alldeles perfekt och gör då ingenting att hemmet får sig en försköning vid olika tidpunkter på dagen.

Eftersom det varit små regnigt hela dagen beslöt jag att undvika leka utomhus. Istället fick vi besök av våra fina vänner J och A och efter lunch hos oss tog vi oss iväg till ett lekrum, där barnen fick leka av sig. Himla trevligt och något jag definitivt kommer besöka igen! Därefter har det bara blivit att umgås hemma, jag och Lille Skrutt, i väntan på att vår kära make/pappa ska komma hem från alla sina ärenden.

Nyheter

Denna måndag har bjudit på så många positiva händelser och nyheter. Idag fick jag reda på mitt snittdatum, som jag så länge nu gått och väntat på!! Det känns himla skönt att nu ha ett datum att sikta mig in på, men hoppas fortfarande på spontana värkar och en vaginal förlossning. Blir spännande att se hur lillen väljer att komma ut! Utöver vårt snittdatum såldes även vår fina Skoda idag, vilket har varit en enorm huvudvärk för oss som vi nu äntligen slipper! Jag ser så fram emot ett liv med vår nya Toyota, som jag hoppas kommer tjäna oss väl under flera år, åtminstone tills att jag fått ett jobb och barnen blivit så stora att de går på förskola, båda två.

Hoppas att er måndag också startat bra idag!

14 reaktioner till “Härliga nyheter och dagen

 1. Så skönt att fått ett datum för snitt så nu är det bara att vänta och se.
  Vi har kört Toyota i många år och är väldigt nöjda så jag hoppas ni blir det med.

  Gilla

 2. Vad skönt att du äntligen fick ett besked om när och hur.. bebis ska anlända.. måste ha varit lite jobbigt och ovisst att inget veta.. och att småplocka och städa hemma är riktigt mysigt ibland speciellt vid dåligt väder.. Kram 🤗

  Gilla

  1. Ja, väldigt skönt! Ja, det har varit lite besvärligt att inte veta det exakta datumet eftersom så många som är inblandade inte kan ansöka om ledighet och rädslan att de inte får det beviljat var stor… 😥

   Gilla

 3. Glad för din/er skull att du fick ett datum för snitt några veckor innan.
  Grattis till bilförsäljningen!

  (Sent) Svar: Carolina, du och familjen är såå välkomna på besök hemma hos oss! ❤

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s