…Istället till en fullspäckad dag! Enligt väderprognosen stod det att det skulle bli varmt idag och därför planerade jag snabbt in att dagen skulle bestå av att svalka sig i vatten. Jag hörde av mig till mina föräldrar som var intresserade av att följa med. Så redan innan 09 var jag hemma hos dem och tog det lugnt, därefter tog vi oss ned till en närliggande pool i deras område, där min bror och brorsdotter anslöt. Lillen, som brås på sin mor och far, ville först inte bada. Han försökte flertalet gånger rymma från lilla poolen upp på trygga land. Men efter att ha introducerats till hink, spade och vattenkanna, vart han intresserad av att bada. Han fick även testa den större poolen tillsammans med sin mormor som var uppskattat.

Efter badet gick vi åter hem till mina föräldrar och åt lunch. Därefter slocknade lillen och sov ca 1,5 timme skönt nog medan jag, min bror och mina föräldrar satte oss tillrätta i vardagsrummet med en kopp kaffe i hand och pratade om allt mellan himmel och jord. När lillen sedan vaknade var vi allihop i full gång igen och lillen fick leka av sig energi på mina föräldrars bakgård. Himla mysigt! Maken hämtade oss sedan vid 18 och hem for vi med McDonalds till middag. Lillen har fått busa lite med sin pappa innan det var dags att sussa. Nu ska jag packa och fixa i ordning inför morgondagen. Blir tidig uppgång, får allt se hur pigga vi allihopa är när morgonen nalkas. Än har inte våra nätter blivit bättre, men jag håller fortfarande hoppet vid liv om att det inom kort ska bli bättre!

Summa summarum var det en fin dag. Och så roligt att se glädjen i lillens ögon när han ser sina morföräldrar och morbror. Han tycker väldigt mycket om att röra sig mer eller mindre fritt på mina föräldrars bakgård, vilket är himla skönt för mig. Också skönt att få hjälp med lillen när jag börjar gå in i tredje trimestern och snart kan räknas som höggravid.

Hoppas att även ni fått en fin dag idag!

12 reaktioner till “Oplanerad dag blev…

    1. Ja, det var verkligen välbehövligt. Ja, han är lite av en badkruka, men ibland märker jag att han uppskattar att få vara i vattnet och svalka sig. Hemma är det däremot inga problem med att bada eller leka med vatten 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s