…Med en massa olika och händelserika saker. Igår mötte jag upp mamma vid ca 10 och gemensamt tog vi en promenad till en lekpark. Därefter stannade vi till vid VC där jag lämnade blodprov för att kolla mitt hb-värde (som förövrigt såg väldigt fint ut). Vi hämtade ut ett paket och sedan gick vi hem till mig där vi åt lunch tillsammans med min bror och brorsdotter. Jag bjöd även på hemmagjord kladdkaka, vilket aldrig är fel. Fick ca 1 timmes lugn och ro medan lillen sov innan det var full aktivitet på dagen igen. När maken kom hem blev det en fortsatt lugn kväll och inte mycket mer hände.

Idag har vi umgåtts med J och A. Vi har inte träffats på ca 4 veckor, men nu när semestern tog slut för dem så blir det nog fler träffar likt innan semestern. Vi lekte i en lekpark under förmiddagen och gick sedan hem till oss där vi bjöd på lunch. Barnen fick leka en stund innan de begav sig av hemåt så att barnen fick ta sin vilostund ifred. Dock sov lillen endast 1,5 timme, men var vid gott mod när han vaknade, så jag ska inte klaga. Fortsatt mysdag hemma där vi har lekt inomhus och när pappan/maken vår kom hem blev det ännu mera bus och lek, balkonghäng med såpbubblor och en lugn middag. Aldrig fel! Hemmet är nu återställt (dvs. leksakskaoset är undanplockat och disken är i diskmaskin) och det blir fortsatt häng i soffan framför serier och ta det lugnt.

Sen lördag den 16;e har vi behövt kämpa med sonen. Han har med andra ord vägrat sova mer än en endaste natt själv i sin säng, i sitt rum. Det har varit många vakna nätter för både mig och maken och vi börjar nu känna oss himla utmattade. Förhoppningsvis får vi en bättre natt i natt och hoppas att detta är en snabb, övergående fas. 🙏🏻

Hoppas att även ni fått en bra start på vecka 29!

8 reaktioner till “Vecka 29 har startat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s