Alltså.. Vilken dag! Det har varit en temp uppåt 32 grader utomhus idag och då i skuggan. Det har faktiskt varit olidligt och jag har i bästa mån jag kan undvikit att vara i solen eller ute i dem värsta timmarna där det är som varmast.

Redan tidig morgon var det varmt. Jag och lillen skjutsade in vår pappa/make till jobbet och åkte sedan vidare hem till våra vänner L och R. Lugn start på morgonen, därefter tog vi oss iväg mot en badplats vid 09. Tur nog började det fyllas på när vi var på väg därifrån, så våra barn har kunnat leka intill strandkanten i lugn och ro med sina badleksaker. Jättemysigt och skönt för oss mammor att få svalka oss lite också, även fast att det inte innebar att doppa sig.

Efter badet åkte vi åter hem till dem. Blev lunch och sedan sovvila. Lillen min sov i ca 1,5 timme, vilket var helt underbart eftersom vi kunde fika och prata i lugn och ro. Efter vilan blev det inomhuslek i ca 1 timme innan vi begav oss av mot vår makes/pappas jobb för upphämtning och vidare for vi hemåt. Tagit det lugnt hemma med påslagen AC. Återigen så tacksam över vår AC!

Klockan slår strax över till 00:00 och ny dag börjar. Jag har sovit bort hela kvällen med fötterna uppe mot taket eftersom våra nätter är fortsatt rätt tumultartade. Tyvärr har mina fötter svullnat upp under dagen, mest troligt pga. värmen. Så nu håller vi tummarna för att denna natt blir betydligt bättre och att svullnaden minskar!

Hoppas ni fått en fin torsdag idag!

12 reaktioner till “Bad, värmebölja och svullna fötter

  1. Värmen kan vara olidlig. Jag kan förstå att vara inomhus/i skuggan när det är som varmast. Låter som att er gårdag var mysig och fin ändå.

    Gilla

    1. Ja, både igår och i fredags fick vi svalare väder. Ska man lita på SMHI kommer det inte vara varmare än 22 grader i skuggan nästkommande vecka, så håller tummarna för det 🥰

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s