…Och dagen blev inte alls som jag tänkt, på något plan. Dagen startade med att jag var helt slut eftersom jag behövt kämpa med att få lillen att somna om i 2 timmar. När han vaknar vid 06 har han fått feber, så det var bara att ställa in våra planer med min ursprungsfamilj och vänner. Istället har jag och lillen kurerat oss hemma medan maken åkt iväg för att jobba sitt sista pass för den här veckan. Skönt!

Våra middagsplaner har också gått i stöpet. Först planerade vi göra pulled pork, men det blev inte av. Sedan planerade vi att göra en gryta på karré som ska puttra i fler timmar än vad vi har råd med, så vi får se vad för middag denna valborg bjuder på. Vi som inte direkt firar valborg bryr oss inte om vi äter något enklare eller inte skönt nog.

Ser fram emot när maken kommer hem så jag kan mer eller mindre vila. Gravid + ett sjukt barn + trötthet hos mig = inte bra. Får uppdatera er hur vår valborgsmässoafton slutade i sammanfattningsinlägget imorgon.

Hoppas att ni får en fin valborg idag! 🔥

14 reaktioner till “Valborgsmässoafton idag…

  1. Vilken otur men med små barn blir det inte alltid som tänkt. Hos den lilla familjen har lilla I maginfluensa nu och roligare kan man ha en Valborg. Hoppas matfrågan löser sig och att lillen kryar på sig snabbt.

    Gilla

  2. Vad tråkigt hoppas han mår bättre idag och hoppas verkligen att ni får en någorlunda fin och lugn 1:a Maj istället… Var rädda om er..🙏🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s