Ja. Det har blivit att jag har fokuserat på att skriva andra inlägg än vardagsinläggen. Därför kommer här en sammanfattning av min vecka (25/4-1/5).

Måndag: fick mig en liten sovmorgon till halv sju och vid ca 9 drog vi oss mot våra vänner L och R. Vi var hemma hos dem framtill ca 15, där killarna har fått leka och mammorna fått umgås. Fortsatt lugn måndagskväll blev det hemma med maken och sonen.

Tisdag: blev en hyfsat lugn dag. Redan vid 09:00 befann vi oss på Ica för att handla innan alla kommit igång för dagen. Sedan stannade vi till vid en lekpark på vägen hem för en liten lek tills lillen tröttnade. Därefter blev det lek hemma tills att lillen blev alltför uttråkad. Då begav vi oss av till en annan lekpark tillsammans med min vän och hennes dotter innan maken min kom hem och vi gjorde kväller.

Onsdag: då startade dagen med att prata i telefon i ca 60 minuter med min underbara kusin som bor tillfället i Skåne, därefter träffade vi L och R igen. De kom hit vid ca 10:30 och vi startade vår träff med att besöka loppisen i närheten av oss. Hem kom jag inte med något, men trevligt är det alltid att titta på eventuella inköp till lilla Minime. Därefter roade vi oss hemma hos oss sedan med lite lunch och lek. De gick hem strax efter 16 och vi tog det bara lugnt resten av dagen/kvällen.

Torsdag: blev en intensiv dag. Dagen startade med att vi fick en Ica-leverans kl. 07:30 och sedan mötte vi upp min brors vän med barn för lite lekplatshäng vid 09:30. Tog vägarna förbi loppisen likt onsdagen och sedan hämtade jag ut ett paket med mina gravidshorts från H&M. Därefter tog vi det lugnt en stund ensamma hemma, åt lunch och lillen fick sova sin enda vila för dagen innan min kusin kom över på besök. Hon stannade även på middag och umgicks till sent. Det var en hel del vi behövde prata om, vilket alltid är trevligt när hon kommer över! Klockan blev sedan så mycket att vi båda somnade i soffan, men likt vanligt vaknar jag upp på natten för att hjälpa lilleman att somna om och då passade jag på att krypa ned i vår säng också.

Fredag: denna fredag blev toklugn. Förmiddagen bestod av att tvinga lillen att sova en tidig vila och en eftermiddagsvila för att kompensera upp natt sömnen. Senare vid ca 16 mötte vi upp våra fina vänner och tog en promenad till en gung-lekplats. Där fick vi även sällskap av min bror som ville snabbt komma förbi och hälsa på lillen. Efter promenaden tog vi det lugnt hemma tills att maken min kom hem efter att ha fixat med sin motorcykel. Mysig och lugn fredagskväll sedan framför tv.

Lördag: även känd som valborg och den blev inte alls som jag tänkt som sagt. Natten till lördagen blev tumultartad, vilket jag sedan förstod på morgonen sedan berodde på smärta i tandköttet eftersom det ploppade upp en ny tand. Lillen fick tråkigt nog feber dessutom, men skönt att veta att det var pga. tanden och inte för att vi höll på att bli sjuka igen! Maken skulle ha jobbat till 14 och vara hemma senast 15, men tyvärr gick det inte som planerat eftersom oljebytet inte gick som planerat för honom. Istället blev han strandsatt tills att min bror kunde komma till undsättning. Han var tyvärr inte hemma förrän strax innan 19, så blev en seg dag hemma för oss då jag var sjukt trött efter nattens kämpande och tidig morgon med liten plus feber. Trots det fick vi en mysig innedag hemma i soffan framför barnprogram. Till kvällen sedan åt jag och maken sushi, men kvällen avslutades med att kämpa i flera timmar med att få lillen att somna om. Tur att vi hade varandra!

Söndag: och ny månad. Helt sjukt att vi redan är inne i maj. En månad jag sett fram emot länge, men det får jag berätta om mer sedan i ett annat inlägg. Trots kämpig kväll så fick jag sova från ca 00-06:00. Får väl inte klaga, men kände mig rätt mör ändå. Mysfrukost med vår make och pappa, sedan begav vi oss av mot min barndomskompis som gav oss lite saker för att kunna fixa med makens MC, innan vi begav oss av till hans MC och fyllde på med olja och satte igen en ny plugg. Därefter åkte vi hemåt för lunch och vila. Ätit pulled pork till middag och nu är maken iväg med min bror för att hämta sin MC. Klockan är efter 20:00 och lillen är fortsatt vaken. Får se hur länge han orkar kämpa idag. Hoppas att ni fått en fin söndag och start på nya månaden! ♡

7 reaktioner till “Sammanfattning av veckan

  1. Låter som en härlig vecka över lag! 🙂 Skönt med en lugn valborg även om det inte blev som tänkt. Gott med sushi, det var länge sen jag åt det nu. Hoppas den här veckan blir bra för er!

    Gilla

  2. Jobbigt med nya tänder som kommer fram. Men vilka vackra rosor. Vad trevligt att träffa sin kusin. Jag träffar inte mina så ofta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s