Morgon startades vid 05:00. Och lillen hade sovit halva natten hos oss. Mys framför bolibompa innan frukost. Hann med lite lek innan vi gjorde oss färdiga för vårdcentralbesöket.

08:30 gick vi mot vårdcentralen och jag hade tid kl. 09:00. Fick äntligen titta upp min knöl som sitter på min tå. Dock kunde ingen av de två läkare som klämde och kände diagnostisera mig, så jag har blivit vidareremitterad för skelettröntgen inom 3 veckor.

• Handlade på Ica och mötte upp våra vänner J och A, sen gick vi hemåt till oss. Jag bjöd på lunch och barnen fick leka med leksakerna och roa sig.

Långpromenad efter lunch med en kaffe i handen. Låter inte lika glamoröst ska jag väl säga, men gott är det! Eftersom båda barnen somnade tog vi en längre promenad än tänkt och lillen vaknade lagom tills att vi befann oss vid en lekpark, som han såklart fick leka en stund i.

• Mellanlandade hemma för mellis för oss båda två och blöjbyte. Diskuterade även med min kloka faster gällande mina järntabletter. Sedan begav vi oss mot våra vänner igen och lekte en stund hemma hos dem. Lillen är så fin med människor likaså med djur (deras katt), så fint att se!

• Efter en intensiv och fullspäckad dag var lillen helt slut när vi kom hem vid 16:30. Han hade bara sovit ca 60 minuter denna dag, så det var inte så konstigt. Lite skrik vid matbordet, sen blev det att natta honom tidigt vid 18:00.

Kvällen fortsatte sedan med att städa i köket och plocka undan lite leksaker. Sen tittade vi på några avsnitt av Solsidans senaste säsong innan vi gick och lade oss strax innan 21:00. Lillen sov hela natten, förutom något litet gny under kvällen och en gång på natten.

4 reaktioner till “Gårdagen i punkform

  1. Säger som dom andra här att ni verkade ha haft en fin dag.. hoppas det går bra med din tå ocky.. kram på er och ha en fin fortsättning på veckan nu..👍🤗🙏

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s