Måndag den 7/3: lugn och mysig hemmadag med promenad under dagen. Det var varmt ute så lillen fick leka i lekparken en längre stund. Han blev också hela 14 månader ♡

Tisdag den 8/3; då kom våra fina vänner över på besök. Vi besökte en loppis i närheten av oss och jag blev 150 kr fattigare. Lillen fick en rolig leksak och jag fick två nya klädesplagg som kommer väl tillhands i sommar. När maken slutade åkte vi till Nacka för att köpa vagn (Bugaboo Donkey) och en ståbräda. Tog med oss McDonalds hem och fanns ingen ork till övers för oss denna dag.

Onsdag den 9/3: då hade jag ett besök hos vår vårdcentral. Min farfar och faster var gulliga att passa lillen medan. De hade haft det jättetrevligt och mysigt och lekt i lekparken. Jag bjöd sedan på lunch hemma och de stannade i några timmar innan de åkte hemåt. Blev en hel del pluggande för mig på eftermiddagen (medan lillen sov) och kvällen, likt tidigare dagar.

Torsdag den 10/3: lugn förmiddag hemma och vid 13 tog vi en promenad med en annan fin vän. Vid 15 kom min kära mor över för att passa lillen så att jag fick mer utrymme att sitta med min hemtenta. Resten av kvällen blev likadan när lillen sov och maken var hemma.

Fredag den 11/3: min bror kom hem till oss för att passa lillen medan jag satt några timmar med hemtentan inför inlämning. Efter att vi lämnat tog vi en mysig promenad till ett café för att köpa oss något gott och sedan gick vi hem och fikade. Min bror var här till sent, vilket var trevligt då min make kom hem sent.

Lördag & söndag 12-13/3: denna helg har varit underbar! Både jag och Niclas har behövt vila upp oss från jobb och studier. Vi har bara varit hemma utöver att vi tagit en promenad×2, återvunnit och handlat på Ica. Igår stannade vi till en längre stund vid lekparken så att lillen fick leka lite, och min make fick njuta av att se hans glädje i lekparken. Underbar dag med fantastiskt väder, likt hela veckan förutom torsdagen! 🙏🏻

Detta inlägg blir lite långt! Tyvärr blir det så när man har mindre ork eller tid. Men nu förhoppningsvis, när jag inte har några studier att utföra, kanske jag har mer ork till övers!

Denna vecka kommer att bli lugn, med förhoppningsvis flera kompisträffar. Vi ska även besöka vårdcentralen idag för min fot, vi ska besöka sjukhuset under veckans gång och spendera lite tid med min bror. Enligt honom väntas en god middag han ska bjuda på under veckan, väntar spänt!

Hoppas att ni haft en fantastisk vecka 10 och får en fantastisk vecka 11! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s