…Blev himla lugna. Tisdagen bestod av att mysa hemma med lillen. Jag var på tok för trött för att göra något speciellt, så det blev bara en lugn hemmadag med lek. När maken kom hem somnade jag i soffan av utmattning, men vaknade till sen på kvällen så att vi kunde se Benjamins program. Onsdagen lyckades vi komma ut på en promenad på minst 30 minuter med en vän och hennes dotter. Planerade att stanna till vid gungorna, men eftersom det var lunchtid beslöt vi gå hem för att mellanlanda lite. När vi sen skulle ut var lillen så trött att han somnade, så blev en fortsatt lugn och mysig eftermiddag hemma.

Idag blir det en lugn morgon hemma (vaknade 4:30, usch) och maken är hemma framtill lunch. Dagens plan är att åka iväg till sjukhuset medan min bror är barnvakt till vår son. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Ha en fortsatt fin torsdag!

3 reaktioner till “Tisdagen och onsdagen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s