…Fint väder under förmiddagen och blev strax efter lunch mulet innan ösregnet kom. Jag och lillen hann med en promenad på cirka 20 minuter då vi mötte upp min kära man inför lunchdejt, resten av dagen stannade vi inomhus och rådde om varandra. Lillen fick testa lax för första gången vilket inte var någon hitt, men bra att få testa på en massa olika livsmedel medan deras smaklökar fortfarande håller på att utvecklas. I söndags lämnade jag in min reviderade C-uppsats och igår mottog jag det arbete jag om ca en vecka ska opponera på som jag fick tid över för att påbörja.

Idag har jag mer eller mindre valt att ta en ledig dag för att få roa mig. Dock slutade det upp med att jag satt med plugg under kvällskvisten när lillen nattats. Under förmiddagen for jag och lillprinsen till L och hennes son och spenderade större delen av dagen hemma hos dem. Tanken var att vi skulle ta en mysig promenad ihop men slutade upp med ösregn och åska/blixtrar, så vi gjorde nog klokt i att stanna inomhus. Blev playdate för våra jämnåriga söner, en himla massa babbel mellan himmel och jord för oss mammor där hjärtan lättades och lunch intogs. Vi var inte hemma igen fören vid 15:00 och fick kvalitetstid tillsammans med min man/lillens pappa. Vi busade till det med att köpa hem mat ifrån Ghost Burger igen också. Himmelska chili cheese och halloumiburgare intogs medan lillen fick god pytt i panna med grönsaker mixade som han åt med lika god aptit som sina föräldrar.

Lillen som leker med sin bitleksak

Veckans start blev inte riktigt som vi planerat, men desto bättre blir det. Hittills är den här veckan relativt oplanerad men förhoppningsvis hittar vi på något spontant eller inbokat med L och hennes familj eller något annat trevligt. Hittills är ett besök hem till min faster med familj som fyller år under veckan. 

Jag hoppas att er vecka 32 har startat bra och att er vecka kommer att bli fin! ♥

2 reaktioner till “Veckan startades med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s