Idag hade vi årets andra kräftskiva tillsammans med min familj. Super trevligt även fast samtliga vid bordet inte valde att äta kräftor till middag av olika skäl. Det bjöds på baguette, kräftor, kräftskärtar, kantarell- och västerbottenpaj. Till de som inte åt kräftor fick antingen antipasti i stället för kräftor eller frukt (yes, to my beautiful son!) och sedan samlades vi alla i soffan framför Hammarbymatchen med en kopp kaffe i hand. Och ja, Hammarby vann lyckligtvis med 5-1. Glädje! Lillen somnade strax innan 20:00 och resterande av ursprungsfamiljen valde att åka hem runt 21:00, så det har blivit lite disk och plugg gjort på kvällskvisten.

Inför kräftskivan har vi både städat, tagit emot en leverans från ICA och behövt handla på ICA igen. Jo, det oförlåtliga skedde – vi fick inte hem några kräftor fast att vi skulle bjuda på en kräftskiva. Men det löste sig ändå! 

Gårdagen bjöd på växlande väder, men vi lyckades ta oss ut på en promenad då det var bättre väder. För det mesta blev det en inomhus dag, men till slut begav vi oss ut för att snabbt handla på ICA och köpa present till min fina faster som idag fyller år och som vi ska fira imorgon. Annars har jag fått lite plugg gjort och spenderat tid med mina älskade familjemedlemmar. Kvällen avslutades med en kopp te framför Mandalorien ♥

Jag börjar närma mig sluttampen på mina studier och jag känner mig ivrig på att få bli klar nu, en gång för alla. Efter allt hårt slit bör det ge positivt resultat den här gången – men det återstår helt att se! Från och med i måndags och med avslut den 6/9 kommer det bara bli pluggande för min del, men hårt slit ger resultat. 

Nu ska jag försöka avsluta studierna och sedan gå och lägga mig. Hoppas att natten till idag blir mycket bättre än de två nätter som jag hittills behövt tampas med. ♥

2 reaktioner till “Kräftskiva x2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s