Veckans händelser: blivit en lugn vecka hemma med promenader (korta som långa), besök till Alby tillsammans med mina föräldrar och därefter bjuden på middag (grillning) hos min faster med familj som resulterade i att vi kom hem 01:00. Det har även blivit många pluggtimmar framför datorn.

Veckans bästa: måste nog vara torsdagen då vi kom iväg för att träffa familj och vänner.

Veckans sämsta: två inplanerade möten med min fina vän L som båda blev inställda för att jag hade min C-uppsats jag behövde färdigställa.

Veckans väder: mestadels regnigt och svalt. Det har funnits de dagar (som i torsdags) då det varit väldigt varmt, men det har i det stora hela varit behagligt väder ute den här veckan.

Veckans idylliska: alla mysstunder med mina två älskade killar. Speciellt med min älskade son som fått upp ögonen för att klappa, kramas och pussas. Han är helt fantastisk!

Veckans milstolpe med lillen: ja ni, det här med att krypa verkar vi kunna se stjärnorna efter. Nej, men idag lade vi märke till att lillen hävde sig upp från sittande ställning (från en liten höjd som hjälp) till stående ställning. Även då han kom upp i krypläge valde han att ställa sig på fötterna i stället för knäna och med rumpan upp mot taket. Ibland förundras jag över hur stark vår lilla älskling har blivit! För 4 månader sedan kunde han knappt röra sig och i dagens läge är han så rörlig att vi hela tiden måste passa upp. Han har även börjat lägga huvudet på sned, vilket han med glädje visar upp och pruttar ljudligt med munnen. Gosungen vår ❤

Från konstrundan i torsdags

Veckans plugg: blivit att sitta en hel del med min C-uppsats som jag dessutom blivit klar med! Imorgon ska uppsatsen lämnas in men jag beslutade lämna in den nu ikväll i stället. Jag har dessutom hunnit att plugga på statistik i två dagar. Inte dumt det heller!

Veckans godaste måltid: burgarna från Ghost Burger. Så sjukt goda och vi var nära på att köpa idag igen men vi lyckades hålla oss lugna haha.

Veckans längtar efter: bli mer eller mindre färdig snabbt med plugg (inför opponeringen) och statistiken så att vi kan hitta på roligheter. Jag längtar även till att min man får sin semester till nästa vecka samt att få träffa L på vår nya planerade träff ❤

Veckans borde göra: jag borde ha tvättat både en och två tvättmaskiner men inte hunnit med. Så den här kommande veckan blir det tvätta-tvätta-tvätta för min del, vilket jag egentligen inte har något emot.

Veckans skratt: igår då vi tog upp snapchat filtren och satte lillen i fokus. Med stor näsa, konstig huvudform, röstförvrängning och en nyfiken och glad liten kille så fick vi oss alla tre en himla massa skratt!

Veckans tanke: jag har fått ett erbjudande som är svår att motstå..

Till bild från konstrundan i torsdags

Veckan har varit magisk och lugn. Inget egentligen som hänt som ni kan läsa, men den har varit fantastisk ändå. Jag har i godan ro kunnat färdigställa min C-uppsats och nu väntar jag ivrigt på att få göra klart alla moment och hoppas se ett G på skärmen den här gången. Jag har även fått spendera tid med ursprungsfamiljen och min faster med familj vilket alltid är underbart! Jag hoppas innerligt att den här veckan bjuder på både roligheter men också stillsamma dagar där jag får en massor av plugg gjort. Wish me luck!

3 reaktioner till “Vecka 31

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s