…Flyttkaos dagarnas nummerordning åt sidan och enbart fokuserar på att berätta hur allt går. Det är både underbart och besvärligt att bo i all röra. Underbart eftersom vi flyttat ”hem” igen, vi trivs i lägenheten och vi vet att när allt är färdigt kommer vi vara så nöjda! Och då besvärligt för att man så gärna vill komma i ordning och ta bort alla flyttkartonger.

Vad har hänt sedan sist?

Mycket. För var dag som går börjar vår lägenhet likna mer ett hem än ett flyttkaos, vilket såklart är underbart! Sen jag sist skrev (i torsdags) åkte maken iväg till Örebro för att göra det allra sista. Nu är vi helt färdiga med Örebro (nåja, jag har ju distansstudier), vilket är himla underbart! När han kom hem 20:30 beställde vi hem sushi och njöt som tusan! På fredagen hade jag seminarium från 8-12 och därefter blev det lite fix i lägenheten, men det var i helgen som vi fixade som tusan! I lördags kom även min pappa förbi på förmiddagen och hjälpte oss installera vår disksmaskin. Himla skönt att även ha en diskmaskin nu! I lördags njöt vi även av en god sallad ifrån restaurangen nära oss. Så gott!!

I måndags publicerades min hemtentamen jag började skriva på. Minst 3 timmar satt jag igår och det känns himla skönt att jag har till och med den 7 maj på mig att slutföra tentamen. Himla svår och krånglig! Idag har jag också fokuserat på tentamem och inte mycket i hemmet har blivit gjort. Dock har min make hunnit få undan en del och placerat mattan där vi ska få upp vårt matbord imorgon.

Imorgon kommer en leverans ifrån IKEA och vi väntar spänt! Det blir att få upp allt för att därefter slänga allt på återvinningscentralen och börja fixa och dona i lägenheten så som vi vill ha det. Underbart! Vi funderar även på att handla in det sista från IKEA denna vecka, men återstår att se.

Ser så fram emot när allt är klart!! På fredag kommer min ursprungsfamilj över på middag och på lördag kommer min svärmor hem till oss. Gäller att få det hysfat färdigt tills dess, även fast samtliga gäster har full förståelse för att det ser ut som det gör för tillfället.

Ska fixa med disken och njuta av lite kväll innan sömnen kallar på mig. Börjar känna mig trött, men inte så konstigt då min son gärna vaknar vid 05:00 på morgonen nu för tiden. Dock kan jag ibland få honom att somna om, så som idag, men inte alltid.

Hoppas att ni haft en fin tisdag idag!

2 reaktioner till “Nu lägger jag…

  1. Låter toppen alltihop..ni har verkligen varit med om mycket det här året och det mesta verkar ju vara roligt..håller tummarna att ni snart är klara och ha fin helg nu..☀️🤗👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s