Idag är det valborg och för första gången på ÅR firar jag den ihop med min ursprungsfamilj! Och det är även första ”högtiden” som jag firar med dem, då sist var julen 2019 pga corona och avståndet.

Det ska bli så mysigt och ser så fram emot dagen. Min ursprungsfamilj kommer hit på en hemlig middag gjord av maken min och oj så mycket tid han har lagt ned!!

Det ska bli så mysigt att fira valborg med min älskade son även – FÖR ANDRA GÅNGEN. Valborg 2020 visste vi inte att han låg i min mage, men visst hade jag mina aningar då jag mådde illa vid middagen och efterrätten var ingen höjdare enligt mitt gravida-jag, vilket jag aldrig tycker. Men det ska bli mysigt att ha honom utanför magen vid detta firande ♡

Trevlig valborg idag!

2 reaktioner till “Valborgsmässoafton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s