lördags när vi flyttade in såg jag att lillen hade fått en present som låg och väntade nedanför hans blåa vägg i hans rum. Det var en present ifrån min underbara moster som varit gullig och köpt en massa fina kläder ifrån Newbie till honom! Och inte nog med att hon varit snäll och köpa lite kläder åt oss/honom, det är även helt i min smak vilket jag bara älskar! 

Dregglisar

Vi har fått tre nya dregglisar av min moster i färgen brun, grå och blå. Klassiska färger som jag skulle vilja hävda passar till alla kläder. Dessa accessoarer är himla viktigt vid den här åldern då han dreglar mycket. På så sätt kan man skydda kläderna, har något som vi kan fånga upp hans dregel med och är faktiskt en snygg accessoar, enligt min mening. Himla nöjd då vi har få antal och de vi har skulle jag vilja hävda är för små (passade när han var cirka 1 månad mer). One size på dessa så det är alldeles perfekt!

Strumpor

Strumpor ifrån Newbie med tigrar och björnar på (eller?). Just nu är dessa strumpor för stora skulle jag vilja påstå. Men när han väl kommer komma i dessa strumpor är dem både snygga och nog roliga för lillen med. Lite roligare att ha något djur på sina strumpor och färgglatt än att helfärgade.

Tjocktröja

Tjocktröja i det otroligt fina leopard mönstret jag lagt märke till många är förtjusta i, inte bara jag! Jag fick i present av två studiekamrater dessa mönster på ett par byxor (fast i vit färg) och jag sörjde när han växte ur dem. Jag hade planer på att införskaffa denna då jag tycker den är så fin, så det är så roligt att min moster tänkte i samma banor! Hon köpte i storlek 68 vilket är himla bra eftersom storlek 62 han befinner sig i nu kommer han nog växa ur inom kort och storlek 68 har jag hört att man använder i flera månader. Det jag också älskar med den här tjocktröjan är att den är så smart! Istället för att dra över huvudet som man gör med sådana tjocktröjor har Newbie tänkt till och lagt en dragkedja på ryggen som man knäpper igen så att man slipper dra över huvudet. Så himla bra och smidigt! 

Så nöjd över allting och alltid roligt att få presenter av både familj, släkt och vänner! Alltid tacksamt. ♥

12 reaktioner till “New in from Newbie

 1. Först och främst vilka fina kläder han fått bebismodet är verkligen läckert numera bort med det gamla rosa och ljusblå tänket.. 👍 Och sen grattis till flytten och allt vad det inneburit.. 😊 Jag har lite bloggtorka det vill säga att min blogg känns lite tråkig 💤.. Och sen kan vi lägga till tidsbrist.. Men jag är inne och läser hos dig även om jag inte hinner kommentera.. Så försöker förklara för alla mina bloggvänner att jag inte struntar i er utan bara är dåligt med tid.. Ha en riktigt fin och mysig helg nu.. 👍 🤗

  Gilla

 2. Åh, Newbie har ju så mycket fint! Jättefina tillskott i lillens garderob. Vår lillprins är galet förtjust i strumpor och skulle nog älska att leka med ett av paren du visar upp. 🙂

  Svar: Tack, kul att du tycker den hembakade fikan för R såg god ut.

  Tack för din värme. ❤
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s