…Är det idag och dagen har inte varit mer annorlunda än någon annan dag. Igår var det skärtorsdag, jag och min lilla familj packade ihop våra väskor och åkte hem till härliga Örebro. Vi får njuta av nuvarande bostad samt staden i några dagar till, sen beger vi oss tillbaka mot huvudstaden. Sorgligt och underbart på samma gång!

Vad har ni haft för er sen senast? Jag själv minns knappt när jag hann skriva ett ordentligt vardagsinlägg. Det måste väl egentligen ha varit när jag var gravid för 12 veckor sedan. Galet! Men precis som jag tidigare hela tiden har skrivit har vi blivit föräldrar till en fin liten kille! Det är både toppar och dalar, precis som det ska vara som nyblivna föräldrar. Inom kort blir vår älskade prins hela 3 månader och är hela 12 veckor + 1 dag idag. Tiden går galet fort!! Nästa vecka ska vi till BVC för vaccination. Ser inte ett dugg fram emot det (mamman med spruträdsla!!), men ska bli himla trevligt att få veta hur mycket han väger och hur lång han är nu i jämförelse med när vi var där för en månad sedan (1 mars). Annars går allt finemang här, vi fortsätter att njuta och lära oss av varandra!

Dessutom som studerande och pappaledighet hinner vi med en massa saker utöver det vi måste göra. Bland annat har vi nu blivit av med vår första lägenhet. Slutbesiktning var igår och precis som nuvarande flytt är det ju både sorg och glädje på samma gång! Med det är nu samtliga möbler från gamla lägenheten överflyttade till den nya bostaden med hjälp av min pappa. Med andra ord har vi varit i Stockholm rätt mycket den senaste tiden för att få ihop allt inför flytten. Ser återigen så fram emot denna flytt och ska bli trevligt att flytta närmre mina vänner och familj igen.

Vi har haft det bra i Stockholm, samtliga gånger. Vi har bott hos mina föräldrar och dem har njutit, speciellt då dem fått spendera tid med sitt barnbarn! Vi har utöver Stockholm även tagit oss iväg på en minisemester i Sälen tillsammans med min ursprungsfamilj. Blev att åka skidor för alla förutom för mig och min älskade son. För mig var det inte bara för att jag behövde ta hand om min fina son, utan också av rädsla för kejsarsnittet. Bättre att veta att jag blir helt återställd än att jag komplicerar min läkningsprocess. Förövrigt, kejsarsnittet ser mycket bättre ut och ser ut att vara på bättringsväg, till skillnad från tidigare. Men mer om det i ett annat inlägg!

Hur ser er påsk ut år 2021? Vågar ni fira med släktingar eller håller ni er som restriktionerna säger, till närmsta familj? Vi kommer att fira påsken ensamma, jag och min lilla familj, av flera olika skäl. Även fast att det är G första påsk kommer vi inte hitta på något speciellt. Jag och min man planerar att äta enklare tre-rätters middag och bara ta det lugnt hemma hos oss. Jag har en massa plugg kvar att sköta till seminariet på tisdag och sedan ska jag färdigställa mitt examensarbete och lämna in den helt för betygsättning den 9 april. Ser fram emot det på ett sätt och känner samtidigt skräck på ett annat sätt. Skräck eftersom jag är rädd för att jag inte kommer att bli godkänd, samtidigt som det ska bli skönt att få den avklarad. Oavsett ska jag ge mig själv en klapp på axeln och inte se det som ett misslyckande ifall att det inte skulle gå hela vägen, så att säga!

Nu har det blivit en hel del babblande från min sida. När man sällan får tid över för att blogga, känner man att varenda liten sak ska skrivas ned. Förhoppningsvis blir det lugnare och jag kan fokusera mer på bloggen igen när det lugnar sig med skolan. Nu blir det att se klart på nya programmet med utklädda kändisar och därefter gå och lägga sig. Hoppas ni alla mår bra och att ni kommer att få en fantastisk påsk!

En reaktion till “Långfredag…

  1. Vad roligt att då ta del av ditt inlägg! Tack för att du delar med dig. 🙂
    Själv firade jag tillsammans med maken och lillprinsen påsken med mina föräldrar i Göteborg. Det var fint att återse dem och de gladdes så åt dagarna med lillen.
    Stor kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s