…Och jag kan knappt förstå att det nu 8 veckor sedan jag lämnade in uppsatsplanen inför mitt examensarbete, som jag därefter blev opponerad på som jag försvarade. För 8 veckor sedan fick jag godkänt i att börja skriva på min C-uppsats och vet ni vad? Idag lämnades den in! Emellertid en seminarium version inför granskning av mina studiekamrater som därefter kommer att opponera en ytterligare gång, fast denna gång på min fullständiga uppsats.

Med andra ord började allt som hör till med C-uppsatsen för 10-11 veckor sedan, som idag efter 8 hela veckors slit i princip nu är färdig. Jag är såklart nervös inför vad mina opponenter kommer tycka om mitt arbete, då jag i princip gjort arbetet självständigt. Då menar jag utan vidare hjälp av en partner och mentor. Jo, visst hade jag en mentor men jag ville inte lämna in små fragment av mitt arbete till min mentor, endast när jag kommit en bit på vägen och då självklart blivit hjälpt!

Jag har insett vid inlämning av C-uppsatsen flera misstag jag önskar jag hunnit reda ut inför inlämning, men icke då. Men förhoppningsvis kommer det att lösa sig och efter att ha fått revidera det och lite till (tror då inte högt om mig själv) så kommer det i slutändan leda till ett Godkänt betyg! Det är vad jag intalar mig själv i alla fall.

Trots att jag inte tror högt om mig själv måste jag ändå få ge cred till mig själv. Jag har kommit på ett eget område att skriva om, valt utformning, studiedesign och skapat forskningsfrågor. Därefter har jag genomfört en hel C-uppsats självständig, utan partner. Jag är faktiskt stolt över mig själv och hoppas innerligt att allt jag gjort innebär mindre justeringar och ingen mer huvudvärk!

Dessutom på sidan av har jag haft hand om min son som nu då är 11 veckor gammal (började den veckan han fyllde 1 månad) och på sidan av det reviderat B-uppsatsen. Och utöver det även åkt till Stockholm titt som tätt och är i fullt sjå med flytt för tillfället. Även fast att jag nedvärderade mig själv igår kväll/i natt och under morgontimmarna får jag inte glömma vad jag gått igenom år 2021 och behålla detta leende på mina läppar.

I natt har jag inte sovit en blund. Jo, en timme. Jag satt sent inpå kvällen och kände mig inte färdig till midnatt, då jag egentligen planerat att lägga undan datorn. Vid 02:00 hör jag min älskade son ropa på mig inifrån mamma och pappas sovrum och insåg att jag inte kunde gå och sova för att jag behövde amma och ta hand om honom. När jag var färdig med det var klockan 03:15 och jag beslutade mig för att åtminstone få sova några timmar. Slutade med att jag vaknade efter ungefär 1,5 timme av att min pappa satt i soffan, där jag och min prins somnat. Nu ska jag inta min tredje kopp kaffe (jag vet, fy!) och vila lite innan nästa plugg startar. Imorgon ska en uppgift vara inlämnad och jag har en hel C-uppsats på cirka 50 sidor att plöja igenom jag därefter ska opponera på. Spännande!

Wish me luck och hoppas ni alla får en fin måndag idag!

8 reaktioner till “Tiden går galet fort…

  1. Heja dig! Det är verkligen beundransvärt att du har skrivit c-uppsats, reviderat b-uppsatsen och under perioden dessutom haft en nyfödd prins att ta hand om där hemma.
    Hoppas att du och familjen får en fin påsk.
    Kram

    Gillad av 1 person

  2. Håller tummarna allt vad jag orkar för dig och säger.. Lycka till 👍 🤗👍 och om jag inte hinner in mer just nu så hoppas jag att ni får en underbar påsk 🐔 🐓 🐣.. Massor av kramar.. 🥰

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s