20200223_081713

Godmorgon allihopa. Hur har natten varit? För mig har den varit rätt chill och njuter av tidiga mornar även fast att jag egentligen uppskattar att få sova längre än till ca 06:00. Eftersom jag inte dricker kaffe längre så tyckte jag ändå dessa bilder var himla mysiga att dela med mig av på morgonkvisten. Dricker ni kaffe eller föredrar ni något annat på morgonen?

Igår tog jag det bara lugnt hemma. Tränade och tog en promenad tillsammans med sambon på ca 30 minuter. Det var strålande solsken och ca 26 grader ute igår så det var bara härligt att få lite sol på sig och få vandra runt i enbart klänning. Passar mig väldigt bra just nu! Idag är det samma strålande solsken ute så får se om jag orkar mig ut på en till promenad då sambon skönt nog är ledig (eller klev av sitt nattpass). Ska iallafall iväg för att möta upp en tjej som jag ska köpa två böcker ifrån. Härligt med lite böcker till sommarn! Annars blir det en fortsatt lugn söndag då jag till nästa vecka börjar jobba helt på sommarjobbet och ska även börja sätta mig in i uppsamlingstentorna. Ingen ro här inte!

20200223_081751

Tacksamhetslista

Jag har sätt att Emma skriver himla fina och bra tacksamhetsinlägg på sin blogg och jag kände att jag ville nappa på det. Hur kan man göra en söndag bra om inte genom att lista upp det/dem saker man känner sig tacksam över?

♥ Jag är tacksam över att det bara blir bättre och bättre i mitt liv. Som många kanske minns så startade inte mitt år 2020 så bra genom att vi behövde avliva min älskade hund och kort därefter dog min älskade farmor. Det var en tuff tid där jag hamnade efter i skolan som jag nu behöver äta upp i augusti. Men nu för tiden går allt mycket bättre, jag mår bättre psykiskt och jag upplever glädje i större utsträckning nu. Det är jag så tacksam över!

♥  Tacksam över mina vänner och familj. Utan dem skulle jag nog inte varit såhär glad i dagens läge. Dem har stöttat och funnits där när jag verkligen behövt dem och delat sorgen så att det känns enklare. Det är jag himla tacksam över!

♥ Jag är stolt över mig själv. Som fortfarande har kämparglöden trots svår termin 4. Jag känner mig stolt över att jag orkat med så här mycket och nu vänder på allt till det positivare. Jag är stolt över mig själv över att jag får gå igenom den här upplevelsen jag nu genomgår och att jag orkar med allt jag behöver. Det är jag också himla tacksam över!

♥ Jag är tacksam över att jag är född och uppvuxen i Sverige. Jag nämner detta ofta och det kommer jag fortsätta göra. Nu i Coronatider har det uppenbarligen visat sig vara bra att bo i Sverige. Det märks ganska fort att Sverige gjorde det bästa av situationen än vad vissa andra mer drabbade land gjorde. Så det är jag tacksam över!

Ha en fortsatt fin söndag!

20200223_081829

14 reaktioner till “14 juni

 1. Så fina saker att vara tacksam för vännen, älskar att du satt fokus på det!! Måendet blir ju inget annat än lite bättre :> klänning hör till sommaren alltså, så härligt att äntligen kunna gå sommarkläder, vara ute i solen och ta lite promenixer! 🥰 ha en underbar dag vännen!

  Gilla

 2. Jag dricker ofta te på morgonen och kaffe på eftermiddagen =)
  Härligt att ta en liten promenad med sin partner i en tunn klänning i solen ❤

  Gilla

 3. Jag dricker kaffe på morgonen ☕ älskar kaffe 😊 det låter som om du haft en fin helg och det är härligt att sommaren är här, det förtjänar vi efter allt elände med detta Corona.. Din tacksanhetslista var så fin 👍

  Gilla

 4. Heja dig och din kämpaglöd!

  Svar: Tack för dina ord. Roligt att du uppskattar att ta del av inläggen från vår Drömresan till USA. 🙂

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s