20190628_102934

Men alltså herrejösses vilken GLÄDJE över vädret! 27 grader och strålande solsken. Visserligen kan jag uppleva det för varmt, speciellt när det inte fläktar, men om man gömmer sig från solen en stund så fungerar det tycker jag! Efter arbetet idag kom jag hem och satte mig på min uteplats och njöt av en Starbucks caffé latte (kall) och njöt i solen. Sämre kan det ju inte bli! Ska njuta lite till i solen tänkte jag och sedan ska jag ta det lugnt eftersom jag är helt slut efter allra första passet där jag gick självständigt. Jag har en enorm craving på kyckling så idag ska jag äntligen tillaga kyckling och oj så jag ska njuta! Ska även se ikapp på Vikings då jag somnade ifrån serien igår medan sambon fortsatte titta.

En annan otroligt HÄRLIG sak som skedde idag var att jag fick tillbaka hemtentamen resultatet jag lämnade in den 5 juni. Efter hårt slit fick jag äntligen mitt VG! Jag är så galet nöjd över mig själv som gick all in för att klara mig och får VG i slutändan. Lycklig! Nu väntar jag bara ett resultat från tekniska rehabiliteringstentan jag skrev i fredags (den 12:e juni) och får ett godkänt betyg. Känslan säger mig ändå att jag denna gång kommer klara mig, men det återstår helt att se!

20190628_102943

Igår skedde inte så mycket. Eftersom både jag och sambon tränade i lördags så hade vi båda träningsvärk och orkade inte oss ut på en promenad haha. Kände att jag dessutom behövde vila upp inför veckans arbete. Blev istället att vi tittade på saker vi behöver köpa in och började se på Vikings. Sambon gjorde även rödspetta till middag som han panerade vilket var sjukt gott!

Vill även passa på att gratulera min älskade blivande svärmor och min mosters man som båda fyller år idag. Ena 55 och den andra 60. Himla stort! ♥

Ha en himla fin fortsatt måndag allesammans! ♥

20190628_102746

9 reaktioner till “15 juni

 1. Stort Grattis till VG på tentan! Så roligt!😄 Ja nu märks det att det är sommar, för det är så varmt att jag blir slö(are än vanligt)😅 Men det är bara att tacka och ta emot.
  Panerad Rödspätta är en av mina favoriträtter😋

  Gilla

 2. Instämmer med ovanstående, GRATTIS till VG!
  När man kan sitta i skuggan och njuta av värmen är det sommar på riktigt, så brukar jag säga!
  Skönt med träningsvärk, hehe, men tänkte på det du skrev, finns det inte någon fritidsanläggning med spår ni kan gå i? Även om man behöver ta bilen dit så kan det ju vara skönt med promenaden där.

  Trots att jag varit här varje sommar sen jag var bebis, så finns det saker att upptäcka, ställen jag aldrig reflekterat över eller stannat till på.

  Gilla

 3. Åhh men grattis va skoj
  Känns så bra efter slit

  Idag sämre väder eller ja varmt men bara grå molnigt

  Önskar mer sol till helgen
  Kram fin onsdag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s