20200306_065957

God kväll! Sitter för tillfället och myser mig ned i soffan framför New girl och äter lite godis. Perfekt fredagskväll när morgonen startade lite mer tokig. Under morgonen fram till klockan 13:00 skrev jag en omtenta i teknisk rehabilitering. Det var i princip samma tenta utöver att läraren hade bytt ut patientfallen till mer annorlunda patientfall. Förhoppningsvis klarade jag mig den här gången och slipper ha denna som uppsamlingstenta i augusti. Väntar med spänning!

Under dagen har det inte hänt så mycket. Varit extra seg idag och inte gjort mer än nödvändigt så att säga. Däremot har vi myst till det med att spela både yatzy, fia med knuff och frågesportspel vilket är så himla trevligt. Mer av den varan! Till kvällen åkte vi iväg för att hämta hem min kära Zorro som jag dessvärre behövde lämna vid VC igår eftersom jag inte var körbar. Skönt att dock ha min älskade bil hemma igen, man känner sig lite fast utan den.

Hoppas att er fredag har varit bra idag och att ni får en fortsatt fin kväll! ♥

20200306_070001

3 reaktioner till “12 juni

  1. Nämen åh, vad sugen man blev på sällskapsspel nu! Det är verkligen så himla kul när man väl drar igång, så det ska man inte underskatta! 😃 Hoppas du får en jättebra helg vännen ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s