God kväll. Hur har er torsdag varit? Själv har min torsdag varit himla bra. Bättre än på länge! Dagen startade med frukost tillsammans med sambon innan han åkte vidare till sitt jobb. Under dagen har jag bara tagit det lugnt, tittat på Bumblebee, packat och sovit. När sambon väl kom hem packade vi det sista och vidare drog vi mot Stockholm. Var framme i Stockholm runt 18:00 med endast ett stopp vid McDonalds där vi tog cheese och jag tog mig en god milkshake delux medan sambon drack en god tropic lemonade.

Satt ute i stolen allesammans och njöt av det sista av solen innan vi gick in och tog kvällsfika. Till kvällsfikat fick min mamma öppna en för tidig mors-dag present som hon blev himla nöjd över! Hon fick en Remington plattång utav mig och min bror. Till fikat hade jag även gjort ett hemmagjort quiz om mig, min utbildning och om delfiner. Himla populärt och roligt!

Såg på Robinson avsnittet och därefter njöt vi av filmen in the heart of the sea som Moby Dick skrev sedan. Himla bra! Så mysigt att återigen få vara tillsammans med min familj! En liten mini semester för sambon och mig vi sett fram emot länge nu. Men nu är det dags för sömn, hoppas ni återigen fått en fin torsdag!

24 reaktioner till “Mini semester

 1. Låter som om din torsdag var jättefin och din mamma blev säkert jätteglad 😊 min torsdag blev lite som en halvtråkig hemma söndag mest på grund av att det fortfarande är mycket begränsningar för vad man kan göra.. Men nu är det fredag och helg igen hoppas den blir bra den också.. 🤗👍

  Gilla

 2. Vilket himla mysigt inlägg måste jag säga, och så kul att din mamma blev glad för presenten! Så kul att se när de blir glada liksom ❤ Hoppas du har en underbar kväll finaste ❤

  Gilla

 3. Vilken fantastisk dag ni verkade ha! 😍 Så mysigt med fika och en för tidig Morsdags present, förstår att hon blev glad över presenten😍 Kul med ett egen gjort quiz med! hoppas ni haft en fantastisk fredag och lördag med! ❤️Kram!

  Gilla

 4. Men vad härligt det låter, händelserikt och deluxe milkshake: yes please!! Fast tror det gick undan på slutet, Moby Dick är bok, inte författare. Herman Melville är författaren 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s