20200524_1322498777747566815950203.jpg

God kväll! Hur har er helg varit? Min helg har varit helt magisk och precis så som jag önskat den. Som jag tidigare skrev åkte jag och sambon till Stockholm för att träffa på min familj men också för en liten mini semester, vilket vi båda behövde!

I fredags startade dagen lugn och fortsatte i samma banor. Min familj var på både jobb och assisterade medan jag var hemma och tog hand om min brorsdotter. Det var inte mycket jag behövde göra utöver hålla koll på lilltjejen medan hon lekte ute med vänner. Satt ute med mamma en stund efter hennes jobb och solade då det var strålande solsken. Därefter tog vi alla en promenad på ca 40 minuter vilket var himla skönt! När familjen var samlad sedan åt vi grillat till middag och mös framför deadpool 2. Dock somnade jag efter halva filmen, vilket inte är så konstigt när klockan blir mycket!

20200524_1322525360606017006505792.jpg

Igår var hela familjen lediga så vi passade på att ta en mysig frukost ihop innan vi tittade på gamla videos på min brorsdotter, vilket var uppskattat. Därefter åkte jag iväg med sambon och mina föräldrar till en kakelbutik och därefter tog vi hem McDonalds till lunch. Tog sedan en promenad på ca 30 minuter fram och tillbaka till ICA med mamma och därefter mös vi ihop det med spel och gottis. Åt även mammas goda lasagne till middag! Till kvällen såg vi på The wrong Missy som var totalt skruvad men himla bra film!

Idag har dagen varit i fullgång exakt hela dagen. Efter frukost spelade jag och sambon spel med mamma innan hon behövde åka iväg. Vid 14:00 kom min brorsdotters mamma över på fika med sin nyfödda lilla dotter. Galet mysigt! Efter god fika åkte vi vidare till hem till Niclas mamma för lite kortspel och umgås lite innan vi drog vidare hemåt. Nu är vi återigen hemma i Örebro vilket är både himla tråkigt och himla skönt! Ska se på Robinson finalen idag och mysa till det i soffan och lägga mig rätt tidigt idag!

Hoppas er helg också varit himla bra idag! 

20200524_1321172950139601506309948.jpg

14 reaktioner till “Sammanfattning av helgen

 1. Precis en sån minisemester man behöver för att ladda batterierna. Jag är också sån så jag somnar till dom flesta filmer…. undrar varför!
  En fin vecka önskar jag dig!

  Gilla

 2. Så mysigt det låter! Jättefina penséer också! Hoppas du har fått en riktigt magisk start på veckan också fina du! Stor varm kram 💖💖💖

  Gilla

 3. Vilken fin helg ni haft med familjen, att få snusa på en liten nyfödd är ju extra plus.
  Förstår att det är både trist och skönt att åka hem, sån känsla brukar jag också ha när jag lämnar Stockholm och barnen.

  Gilla

 4. Låter som en toppen mys helg, mer av den sorten.. Hoppas veckan framöver blir lika trevlig. Kramar fr Uppsala, 🤗..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s