20200419_1647124733858649985480412.jpg

Ju mer dagarna går desto tröttare blir jag. Detta på grund av flera olika anledningar men vad jag kan nämna nu är på grund av skola och introduktions pass på nya arbetet. I söndags fick jag en lugn och skön dag där jag bara tog det lugnt. I måndags gick jag på mitt allra första kvällspass på arbetet jag ska arbeta på i sommar. Fick gå med två underbara personer och kändes återigen kul att arbeta. När jag kom hem på kvällen var jag himla trött må jag säga och gick direkt till sängs. Därefter vaknade jag vid 04:00 genom att min sambo står och diskar. Han är så duktig men samtidigt ville man inte bli väckt för tidigt heller när man återigen ska upp och arbeta ett dagpass efter ett kvällspass. Men det gick återigen bra på arbetet och arbetade med samma personer. Jag ser nu fram emot nästa introduktionspass vi ska boka in innan jag börjar på riktigt!

Efter arbetspasset igår åkte jag direkt till skolan för att utföra en praktisk omtenta. Jag har hittills fått tillbaka resultat från ena delen och skönt nog blev jag godkänd! Överlycklig. Så nu inväntar jag spänt nästa resultat jag hoppas får imorgon! Utöver den dagen åkte jag hem och vilade upp mig i soffan.

20200419_1647192825864662922651683.jpg

Idag var jag skönt nog ledig men jag var inte ledig ifrån skolarbete. Jag gick upp innan 06:00 för att sätta mig med några frågor inför dagens seminarium. Det gick helt okej, alltid svårt att få ordet då man pratar lätt i mun på varandra, men fick säga några rader ifrån det jag skrivit ned. Efteråt har jag fixat lite i hemmet, rått om mig själv och tagit en power nap på 2 timmar innan sambon kom hem. Fortfarande trött så ska göra som sambon min och gå och lägga mig jag med inom kort.

Hoppas ni fått en fantastisk fin onsdag idag!

20200419_1647128247038272012091156.jpg

4 reaktioner till “Händelsefulla dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s