I samarbete med The Mobile Store

skal Ginzo

I samarbete med The Mobile Store har jag fått äran att göra ett skal på min älskade och mest saknade hund. Detta gör att jag alltid bär med mig min bortgångna hund vart jag än går. Det har nu gått ca 4 veckor sedan vi var tvungna att avliva Ginzo och tomheten är obeskrivlig, även saknaden, men jag försöker alltid tänka positiv de gånger det känns hårdast. Att få möjligheten till att bära med sig honom överallt via en bild är jag himla tacksam över.

88015618_792021124636824_753221600249118720_n

The Mobile Store är ett företag där vi kan designa eget mobilskal utefter våra egna önskemål. Du går in på hemsidan och väljer till vilken telefon du har och därefter börjar du designa med bild, text, färg på bakgrund och välja olika layout efter smak och tycke. Ifall att man vill designa ett eget skal men inte vet vilken bild man vill ha finns det dessutom färdiga motiv att välja mellan. Jag upplevde även att det var enkelt att designa sitt eget skal på deras hemsida och det var roligt att få se resultatet över vad man själv skapat.

Deras kundservice är väldigt bra också måste jag få säga. Om det blir fel är dem så givmilda och hjälper gärna till för att kunden ska bli nöjd. Detta var vad som hände mig då jag råkade skapa på ett sätt jag inte var nöjd med och hörde efter med dem om det gick att åtgärda. De var snabba med att svara och fick därefter ett skal som jag blev himla nöjd över. Det är något jag verkligen gillar med företaget – att de ser från kundens perspektiv.

20200229_1515051783020719115256649.jpg20200229_1515238893680582186279152.jpg

Det är gratis leverans och är ni intresserade av ett skal som jag har fått hem kostar den 199 kr. Leveranstiden är också oerhört kort och man får hem sitt skal kort efter man lagt beställningen. Jag själv är väldigt nöjd över mitt skal och jag älskar verkligen att bära med mig honom vart jag än går. Orden ni ser på skalet är i princip dem sista ord jag någonsin sade till Ginzo innan jag var tvungen att lämna kvar honom på Djuranalysen. Dem orden kommer alltid finnas med mig och Ginzo kommer alltid att vara nummer ett för mig. ♥

Jag har även en rabatt kod ni kan använda er utav på hela 25% på alla skal man designar själv på! Hur underbart är inte det?!

Rabattkoden är: HVUQDK-3446

87636334_1028102080887546_1722747361366638592_n

10 reaktioner till “The Mobile Store

 1. Jag älskar hur det verkar vara en grym kundservice 👌alldeles för ofta är företag dåliga på att svara eller hjälpa till vid eventuella fel. Fint skal och jag beklagar sorgen❤️

  Gilla

 2. Usch då. Jag beklagar. Så tråkigt när en vän försvinner. Det var fint gjort och nu kan du ha med honom ändå ❤️

  Gilla

 3. Så fint att kunna göra ett eget skal som verkligen betyder något för en…och att alltid få ha honom med sig. Måste kännas lite som en tröst mitt i allt. sen kan man förstås ha mycket annat på skalen som betyder något speciellt…ska fundera på om jag ska skaffa mig ett också

  Gilla

 4. Men fy vad ledsamt att ni fått säga hejdå till er Ginzo. Vad smart att man kan designa sitt eget skal genom det här företaget. Det låter som ett riktigt bra företag. Jag gillar att de har en tillmötesgående kundtjänst.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s