pumpa

Nu börjar högtiden och pumpan här hemma sjunga på sin sista vers. I dagsläget ser vår tillfälliga hyresgäst ut som en gammal mormor. Väldigt sött men tyvärr ryker den inom kort! Det gör all pynt kring halloween också, och inom kort kommer all julpynt fram. Det ska bli så spännande att få pynta vårt nya hem med all julpynt vi har och fira jul tillsammans med vår lilla valp. Det här blir troligen allra första julen där vi eventuellt startar upp en ny tradition. Hur kul som helst!

pumpa1

Tyvärr blommade förkylningen ut. Det var inget jag kunde hindra tyvärr. Redan igår kväll låg jag totalt däckad i soffan med feber, snuva och halsont. Alltid typiskt när man känner att man inte kan bli sjuk, samtidigt är jag tacksam att jag blev det nu och inte under min praktik. För tillfället är det inga viktiga obligatoriska moment i skolan, utan mycket tentaplugg, så det passar skönt att vara hemma och vila upp mig. Imorgon ska jag troligtvis bryta vilan för att ta mig iväg till mitt nya jobb för information, men får helt se hur jag orkar.

pumpa2

Jag har bara vilat hela dagen hemma skönt nog, sambon hjälpte till med större delen av Ginzos aktivering och jag har bara behövt se till att han utrett sina behov och fått en kortare sväng nu på kvällen. Största delen utav dagen har spenderats i soffan framför olika filmer samtidigt som jag studerat inför tentan. Mycket att kunna, det är då inte en enkel tenta eller enkel utbildning, men jag ska ge mig fan på att klara mig!

pumpa3

Nu ska jag fortsätta vila upp mig i soffan, med en kopp lakrits te och se på en film och invänta att sambon kommer hem ifrån sitt arbete. Hoppas ni har fått en fantastisk avslut på den här veckan och en toppen söndag!

 

 

6 reaktioner till “Avslut på högtid

  1. Ja de e precis man hinner plocka undan ena pyntet innan de andra ska upp haha
    Usch, hoppas du blir bättre snarast
    Lycka till med tentan fina du

    kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s