Hallå gänget. Hur har er lördag hittills varit?

Min har varit väldigt lugn. Startade morgonen med att se på Atypical och hjälpa min kära vän med hennes rapport. Efter det tog jag och sambon en skön promenad i skogen med Ginzo och såg sedan på Hammarby matchen. Trots att vi inte tog guldet, hamnade vi på en tredje plats och fick in 4-1 mot Häcken. Jag är trots allt väldigt nöjd!

Utöver soffhäng har jag försökt samla ihop information till min tenta jag har den 12:e november. Känns motigt att börja studera inför tentan såhär sent, men vi har haft väldigt mycket i skolan för tillfället att det inte hunnits med. Jag får dock hjälp ifrån vänner vilket jag är sjukt tacksam över.

74310234_3191766317565185_5776908060261875712_n

Igår var det en rätt lugn dag samtidigt som den var händelserik. Från morgon till eftermiddag satt jag med artikelgranskningsuppgiften för att rätta till inför inlämning och portfolioarbetet som också skulle lämnas in. Skönt nog är båda inlämnade nu och jag kan stå för båda arbetena som jag gjort, så förhoppningsvis får jag bra resultat tillbaka. Sambon var gullig och hjälpte till och stöttade upp så att artikelgranskningsuppgiften såg ut på ett korrekt sätt.

Efteråt tog vi en gemensam eftermiddagspromenad i skogen med Ginzo. Han fick springa helt fritt och hade det hur trevligt som helst, precis så det ska vara. Ginzo är himla lydig när vi inte har koppel på honom också, vilket är hur skönt som helst. Däremot med koppel är han en jävel som vi måste börja få kontroll över.

Det blev dessutom väldigt mycket bilåkande för oss alla tre igår. Först tog vi bilen ut till skogen, sedan handlade vi och när vi väl var hemma var sambon sugen på att åka iväg till affären igen. När vi skulle börja tillaga middagen kom sambon på att vi inte hade köpt nachos till tacosen, så vi åkte ännu en gång till affären. Fortsatt lugn kväll framför idol.

74224179_1214390462093816_3541539910982828032_n

Idag fyller min älskade pappa hela 50 år. Det är med stor sorg över att jag inte kunde vara i samma stad för att fira in min pappa, men nästa helg och kommande månad blir ytterligare firande trevligt nog!

Jag vill bara säga att jag är tacksam över att ha honom som pappa. Hade jag kunnat välja en pappa, hade jag valt honom 1000 gånger om igen. Han är fantastisk på så många vis, både som pappa, make, bror, son, kollega, chef, vän och mycket mer. Han är så fylld utav omtänksamhet, visdom och alltid stöttande. Jag kan ringa honom tusen gånger om och han lyssnar alltid tålmodigt och ger bra råd både jag och sambon lyssnar till 100% på. Jag är stolt över att ha honom som pappa och jag är tacksam över all generositet, omtänksamhet, all kärlek och stöd han gett mig genom 23 år. Han är återigen fantastisk på många sätt och vis och jag älskar honom utav hela mitt hjärta.

Stort grattis på födelsedagen, älskade pappa ❤

74568187_514854995765881_8337776705569554432_n
Nej, nu ska jag avsluta detta inlägg och kurera mig i största mån jag kan eftersom jag håller på att bli sjuk. Jag vill mer än gärna undvika att förkylningen blommar ut och passar på att ta det lugnt när de dagar erbjuds.

Ha en fortsatt trevlig lördag och allhelgonadag!

8 reaktioner till “Allhelgonadag

  1. Tack snälla för dina fina ord ❤
   Jag önskar dig stort lycka till med din tenta som inom kort ska lämnas in! Ja, det är inte enkelt med tentor och inlämningsuppgifter 🙂

   Gilla

 1. Svar: Tack för din kommentar. Det var en mysig kväll med nära och kära och samtliga blev glada för presenterna vi hade köpt med oss från vår resa. 🙂
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s