20190101_134934

Hallå hallå. Nu börjar jag bli bättre efter den hemska förkylningen. Skönt nog hade jag inga obligatoriska tider i skolan igår och kunde stanna hemma ytterligare en dag och vila upp mig. Tog en skön långpromenad på en timme i skogen tillsammans med min lilla familj och tog en pluggfri dag. Jag behövde nog en pluggfri dag både för att bli frisk men också för att starta om batterierna inför tentapluggs vecka. I helgen kommer det bli mindre tid till pluggandet då jag har en massa inplanerat och måste lägga lite extra krut dessa vardagar tills dess istället.

20190101_135621

Utöver promenaden och pluggfri kväll tittade jag och sambon på filmer så som Jumanji och en jätte konstig film. Idag hade jag ett obligatoriskt moment i skolan, där jag skulle vara audionom och patient inför en mätning som kallas ABR (hjärnstamsaudiometri). Jätte roligt men nog en mätning jag nog inte kommer att utföra så mycket kliniskt sedan, men viktigt inför tentan samt den praktiska tentan.

Vi tog ytterligare en skön skogspromenad idag och senare tog vi en kvällspromenad, strax innan mörkret fall. Jätteskönt att vara ute och röra på sig, både för att bli frisk men också för att jag inte tränar annat än att gå promenader med Ginzo. Väl hemma åt vi goda räkor med baguette och aioli framför the king. Aldrig fel!

En rolig händelse dock var att jag var den sista (I guess) i min familj som höll på att förstöra mina glasögon idag. Jag fick för mig att lägga dem på sätet i sambons bil medan vi skulle in och handla. Ja, utan fodral. När jag sedan, flera timmar senare, skulle se på en bra film och kunde inte hitta mina glasögon. Då kommer jag på att jag hoppat in i bilen, efter att jag handlat, och suttit på mina glasögon hela vägen hem och förstås glömt kvar dem. Tack och lov är dem hela och raka haha.

20190101_135954

Jag önskar er alla en underbar och fin kväll!

 

5 reaktioner till “Tillfrisknandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s