Jag har lagt märke till att unpopular opinions är något som strömmar fullt på olika bloggar just nu. Det är jätte roligt att läsa igenom vad andra skriver och det är roligt när jag kan relatera. Därmed tänkte jag skriva ut några unpopular opinions jag med.

73458972_774262656356749_6238801595031617536_n

Unpopular Opinions:

I min stad har de helt glömt bort hur rondeller fungerar. Jag kan ärligt säga att jag är rädd stundtals när jag kör bil eftersom många inte förstått hur tvåfiliga rondeller är byggda. Det är meningen att du ska ligga i höger körfält om du ska åka höger eller rakt fram, medan du ska placera dig i vänstra körfältet om du ska köra vänster. Men många har glömt av det och nästan varje dag när jag kör i den rondellen är jag på väg att krocka just eftersom de placerar sig fel. Många gånger har folk tutat på mig för att JAG gör fel anser dem, men jag är nu för tiden väldigt vaksam.

Skönlitteratur är underskattat. En frihet jag upplever är när jag kan sätta mig ned med en bok. Det spelar ingen roll om det är en romantisk eller sanningsbaserad bok, all genre faller mig i smaken. Jag har slutat att läsa lika många böcker som förut eftersom jag inte orkar slå upp en till bok efter att ha läst igenom en kurslitteratur/gått igenom en föreläsning. Då vill jag slappna av på annat sätt. Men när det är lugnare i skolan är det mysigt att sätta sig ned i soffan med en bra bok. Speciellt så här års.

Ordspråket ”du är låst med en hund” upplever jag är falskt. Jag får ständigt höra kommentarer om ”nu är du låst”, ”nu kan du inte göra vad du vill längre” och så vidare eftersom jag har Ginzo. Det tycker jag inte direkt stämmer, men absolut jag kanske inte kan rent spontant åka iväg någonstans då jag måste hinna hitta en hundvakt. Men jag och sambon är inte så spontana utav oss och vi får enkelt stöd och hjälp ifrån mina föräldrar/bror om det skulle vara så att vi behöver en helg fri. Så talesättet tycker jag inte direkt stämmer in på oss eller andra jag känner. Är min hund ett problem att ta med behöver jag inte heller vara där anser jag.

76248197_367302760653030_920739481005326336_n

Orsakullans Utmaning:

28 oktober – grytor och soppor är något som..
Jag älskar såhär års men också är dålig på att tillaga. Till och med idag föreslog jag att vi skulle göra den här riktigt goda pumpa soppan jag och sambon tillverkade år 2017, men sambon ansåg hellre att vi skulle göra en kycklingrätt. Det är rätt många moment att göra med just soppor och därmed brukar vi väl inte ställa oss och göra dem. Grytor är inte så komplicerade men oftast är det jag som står vid köket nu för tiden och jag har då ingen inspiration att hämta ifrån och håller mig till simpla saker jag vet att jag klarar av.

74708915_981601662187465_253589953080983552_n

Hur har er start på vecka 44 varit? Har ni höstlov?

Själv studerar jag för fullt nu efter VFU:n. Jag har två rätt stora inlämningar den här fredagen och jag har dessutom en stor tenta att plugga till. Jag har befunnit mig i skolan halva dagen idag för att bli klar med ena av uppgifterna samt gått igenom med min grupp om VFU perioden. När jag kom hem tog jag en långpromenad med min familj och fick lite tips om hur jag på bästa sätt ska hantera Ginzos dragande utav sambon. Nu ska jag fortsätta kvällen med att se på serien the 100 och lägga undan allt skolarbete till imorgon.

Hoppas ni fått en fin måndag idag!

73524504_963934127323362_6826512369921818624_n

11 reaktioner till “Frostig morgon

  1. Ja är också rädd när jag kör fel ibland undrar man om ens hälften man möter har körkort! :O Håller med om det att man skulle vara låst när man skaffar hund! Stämmer inte riktigt! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s