God kväll alla fina!

Just nu sitter jag och njuter hemma utav att i princip vara färdig med två inlämningar som ska in på fredag. Glädjen att kunna ta bort stressen från dessa två arbeten är så skönt och om en vän godkänner mitt arbete, kan jag nu enbart fokusera på tentamen. Jag håller alla tummar och tår att jag slipper skriva mycket mer på ena inlämningsuppgiften och får godkänt på dem båda.

Igår (tisdag) var jag i skolan på metodövning från 08:00-12:00. Sedan åkte jag enbart hem för att fokusera på att skriva mitt portfolioarbete och umgås med sambon som skönt nog var ledig. Skönt nog stod sambon för hela Ginzos aktivering och jag kunde enbart fokusera på skoluppgiften. Till kvällen åt vi en god kycklingsrätt sambon tillagat och tittade på the 100. Mysig tisdag!

Idag var jag skönt nog ledig ifrån obligatorisk skoltid och lade all fokus på att få färdigt portfolioarbetet. Förhoppningsvis behöver jag inte finslipa mer och kan lämna in den med gott samvete på fredag. Utöver skoluppgiften har jag även aktiverat Ginzo och när sambon kom hem har vi enbart myst framför the 100. Idag har jag även fuskat och tittat på en julfilm (love actually) och ätit skumtomtar. Ja, fy skäms, men fy så mysigt!!

75472723_716354028834212_3187112745791127552_n

Gårdagens och dagens utmaning hos Orsakullan lyder såhär:

29 oktober – har träden några löv kvar hos dig?
Ja, några enstaka men för det mesta ligger nu alla löv på marken och har fått en mer brunaktig färg istället för höstens härliga färger.

30 oktober – paniken som uppstår när..
Jag har kort tid på mig att utföra skoluppgifter och vill att de ska vara perfekta från start. Paniken som uppstår när mörkret faller, alltid något jag upplevt är otäckt samtidigt som jag myser inomhus med tända ljus.

74693531_401039180806660_7932188998049464320_n.jpg

Nu ska jag fortsätta se på serien och njuta utav en pluggfri kväll. Imorgon har jag en intervju inför ett nytt jobb, HLR övning på skolan och träffa min bästavän efteråt och ”fira” halloween. Förhoppningsvis blir det en toppen dag imorgon utan jobbiga barn som knackar på. Något jag alltid upplevt är jobbigt eftersom jag inte tycker om när personer tigger på sådant sätt. Jag må vara tråkig men jag står fast vid det. Men att spöka ut sig så som vid påskafton, är helt okej tycker jag och roligt om de har något att ge tillbaka.

Vad anser ni om bus eller godis?

76611000_755136761604293_2272066123677564928_n

6 reaktioner till “When stress runs out

  1. Heja dig! och så skönt för dig att dem 2 är inlämnade nu, minns den känslan från när jag läste på högskolan 😉
    Hoppas Du har en Bra kväll<3
    Kramar

    Gilla

  2. Jag älskar halloween och allt som har med halloween att göra 🙂 Kommer tyvärr inga barn hit och ringer på men tycker det vore så roligt. Jag tycker bara det känns roligt och lite speciellt, ett litet avbrott från alla vanliga vardagskvällar. Känns okej eftersom att det är barn som kommer, hade ju varit skillnad om det var vuxna, då skulle jag vara så emot det. Jag själv kommer ihåg hur spännande och roligt det var när man var liten och fick ringa på dörren och klä ut sig, absolut sådana härliga minnen jag vill att mina framtida barn ska få så jag har faktiskt inget emot bus eller godis 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s