Idag har jag enbart varit i skolan för mentorsamtal och det gick förhoppningsvis bra. Jag är dock osäker på om min mentor tyckte min referenslista var godkänd, men får hålla tummarna att jag gjort rätt! 👍

Väl hemma har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med mina killar när sambon kom hem från jobbet. Varit en mysig höstdag idag med solen på topp, vilket aldrig är fel!

Idag önskar Orsakullan att vi ska berätta vad vi tycker om listor. Jag måste bara börja med att svara att jag älskar listor så som ”att-göra-lista” och ”kom-ihåg-lista”. Något jag är duktig på att hålla mig till för att strukturera!

Men i detta inlägg tänkte jag slänga in en höstlista. Hope you all like it!

Beskriv din höst med tre ord. – Intensiv, mysig och spännande!

Hur mycket gillar/ogillar du hösten till skillnad från de övriga årstiderna? – gillar hösten starkt till skillnad från de övriga årstiderna. Gillar återigen att det är friskare luft, fin färgskiftande natur och på väg till månader som jag bara älskar!

Vad var bästa med sommaren? – som vanligt kan jag inte säga endast en grej. Det bästa var veckorna i Stockholm, Sälen och flytten.

Spendera hela hösten inomhus eller utomhus? – inomhus.

Vad kommer du dricka och äta i höst? – jag kommer dricka varma drycker så som kaffe, varm choklad, te och chailatte. Jag hoppas på att göra goda soppor i höst så som högbosoppa, linssoppa, pumpasoppa med mera.

Vad är bäst/sämst med hösten? – det bästa är nog mysfaktorn på flera olika sätt och sämst är mörkret helt klart!!

Hur höstmyser du? – med en kopp av något varmt uppkrupen i soffan med filt framför en bok/serie. Jag höstmyser även i stickade tröjor i fina färger och med omtänksamma personer.

Hur ser den optimala höstoutfiten ut? – stickad tröja till ett par jeans alternativt jeans och tjock tröja. Utomhus en behaglig jacka, mössa, eventuellt halsduk och ett par vantar.

Den bästa musiken för regniga dagar. – svårt. Förra året tipsade jag om One Republic – a drop in the ocean. I år tänkte jag tipsa om en låt nog många hört och kan relatera till: Orup – regn hos mig.

Hur förbereder du dig inför vintern? – jag bokar tid för däckskifte, jag tar fram ytterkläder som är mer värmande och bunkrar upp med te, chailatte, oboy och såklart kaffe ☕

Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll ♡

5 reaktioner till “Årets höstlista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s