Vilka dagar! Det är hemskt när man har många tankar i huvudet och tidigare har många tankar i huvudet lett till en lätt hjärnskakning för inte så lång stund. Nu leder det till andra saker. Men jag börjar från början, det känns enklast så!

Igår var jag i skolan från 9-15:00. Jag övade lite i metodrummet innan föreläsningen och sedan efter föreläsningen hade jag lunchdejt med tre fina människor innan jag hade en metodövning. Lugn och trevlig dag var det med fina människor. Efter skolan skulle jag snabbt ta mig till Ica för att handla inför kvällen och inser mitt inne på Ica att min plånbok är borta. Jag får såklart panik och rusar runt för att leta och hittar inte plånboken varken inne på Ica eller i bilen. Jag spärrar allt efter att ha talat med personalen och letar vidare i skolan. Jag fick en blackout mitt i allt och kunde inte komma ihåg när jag använde mitt kort senast. Jag åkte hem utan att ha hittat min plånbok och var hur ledsen som helst. Till kvällen sedan ger jag det ett försök att ringa till Ica:n och de meddelar att dem funnit min plånbok! Glädjen över att den är funnen är galet underbart och jag kunde slappna av en aning. Jag vet jag vet, så oansvarigt och klumpigt, men jag är så glad att någon vänlig själ lämnade in den hos Ica.

hösten

Senare på kvällen tog jag det lugnt med Ginzo och tittade på Jane the Virgin och hade långt samtal med min bästavän kring saker och ting som håller på att hända. Ändringar som sker i våra liv just nu. Inga drastiska, men rätt beslut för oss båda två.

Idag var jag skönt nog ledig ifrån skolan och vilade upp mig under förmiddagen. Jag tog trevliga promenader med fina Ginzo i regnet och små pluggade lite grann inför nästa vecka. Jag åkte dessutom iväg till mitt föredetta jobb (yes jag sade upp mig i måndags och det är förändringen jag skrev om) och lämnade tillbaka nyckeln. Känns galet skönt att ha blivit av med det här jobbet nu eftersom det inte var rätt för mig. Det var en vid behovs tjänst som slutade upp med ständig press och stress och jag hanterade inte skolan lika bra som jag behöver. Så detta var ett bra beslut för mig. Jag får försöka hitta ett mer och bättre anpassat jobb för min del!

Vidare åkte jag iväg till Ica för att hämta ut min plånbok och åkte sedan vidare och handlade. Ikväll kommer jag försöka packa det mesta och ta det lugnt framför serier. Kanske tittar igenom lite plugg innan jag ger mig för dagen.

hösten1

Jag använder mig av en kalender/agenda fortfarande..
Yes! Jag skulle inte kunna leva utan min almanacka till exempel. Jag älskar min jag har fått ifrån Kalenderkungen. Jag skriver nästan upp onödigt mycket information i dem, men det är skönt att ha allt nedklottrat i min fina almanacka på storlek A5.

I mitt hem finns det fortfarande en hemtelefon, sant eller falskt? 
Falskt. Jag har faktiskt aldrig haft en hemtelefon sedan jag flyttade hemifrån när jag var 20 år.

Dessa var Orsakullans utmaningar för den 9:e och 10:e oktober.

Hur är ni med kalendern/agendan? Och har ni en hemtelefon fortfarande?

hösten2

11 reaktioner till “Nya förändringar

 1. Sv; ja men eller hur mår man bäst utav rutiner? Det är de bästa 😍 så himla kul och bra att du börjar få hunden till rutiner med! Kul att du tyckte om inlägget!

  Åh nej, den paniken när man tappar bort plånboken! Det har hänt mig med, de är bland de värsta alltså! Skönt att en vänlig stjäl lämnade in den på Ica! Och vad bra att du sagt upp dig på jobbet, man ska aldrig jobba på en arbetsplats där man inte mår bra av för mycket stress och sånt! Jag tycker kalender är toppen! Jag har en personlig kalender som hänger på väggen som jag fick i julas av min fina vän! Så bra, man har mer koll! Hemtelefon har jag inte, hade de när jag bodde hemma men aldrig införskaffat de i mitt hem ☺️❤️

  Gilla

 2. usch a jobbigt men hoppas ändå att det är på bra sätt som det ändrar sej för dej skönt att plånboken kom till rätta tur det finns snälla hederliga människor

  Gilla

 3. Godmorgon vännen ❤ Åh hemtelefon, herregud vilka barndomsminnen! Minns fortfarande numret hem till min mor, som förövrigt äger samma nummer som när jag var liten haha. Jag själv har aldrig haft en hemtelefon sen jag flyttade hemifrån. Massa kramar 🙂 ❤

  Gilla

 4. Usch vilken stress och oro det är att tappa nåt viktigt. Vilken tur att den blev funnen och inlämnad!
  Åh, älskar Jane the Virgin! Så ledsen att sista säsongen har kommit. Hah.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s