pumpapumpa1pumpa2pumpa3pumpa4

God morgon! Hur mår ni?

Själv är jag pigg och glad och njuter i soffan framför lite serier. Ska ta tag i lite plugg eftersom jag missar föreläsningen idag tack vare ett mentorsamtal samt Ginzo.

Vad tycker ni om den här otroligt fina pumpan?! Jag köpte den dagen innan jag fyllde år på Ica Maxi. Det är väl ingen hemlighet att jag är ett stort fan utav både hösten och utav halloween. Pumpan är en blandning mellan dessa två favoriter och passar fint i hemmet även fast att årstiden går över till vinter, vår eller sommar i mina ögon.

72377057_464534340809982_8637893287748829184_n.jpg

Igår var det min och sambons 5 år och 10 månaders-dag! Något vi såklart slutat fira för länge sedan, inte ens så att jag säger ”grattis” som förut, men jag gillar att uppskatta dessa dagar iallafall på annat sätt. Tänker glada tankar och är extra kärleksgod.

Något jag verkligen uppskattade som hände igår under vår månadsdag var att vi fick lite fixat här hemma. Vi har två ingångar och den ena ingången till vårt hus är barackerad med en massa Ikea kartonger, andra kartonger, gamla tallrikar/glas/muggar och massa annat. Igår fixade vi bort dem skönt nog samt att vi fixade i ordning lite i badrummet. Mer som behövs fixas därinne, men vi är på god fot att få i ordning nu helt. Tar ett tag när man har flyttat, men man ser bara tillbaka på tiden med ett leende på läpparna sen.

Vi mös dessutom framför en film, vilket inte händer till vanligheten, och pratade en hel del. Precis så som det ska vara! Ginzo börjar bli stabil i magen igen tack och lov, så att det var också positivt att det hände igår!

Utöver det som skedde i hemmet så var det en trevlig skoldag igår också. Träffade mina vänner och tog en kaffe innan föreläsningen började. Föreläsningen handlade om innerörats sjukdomar och gillade att jag enbart behövde vara i skolan från 10-12:00. Var schyst och skjutsade Nancy fram och tillbaka till Ica Maxi, utöver det umgicks jag hemma med mina familjemedlemmar!

71700556_3371571392860678_8693486086002835456_n

Utmaningen hos Orsakullan igår löd såhär:

Är du sådan som storhandlar eller springer in i sista minuten i matbutiken?
Inget av dessa måste jag säga. Jag storhandlar sällan och gör jag det är det tillsammans med min sambo. Utan både han och jag brukar handla för dagen alternativt handla för ca 2 dagar där vi dessutom äter rester då vi gör mer mat än för dagen. Oftast när jag inser att jag behöver handla är då frukosten är slut.

Hur gör ni?

9 reaktioner till “The pumpkin

  1. Gud vad fin pumpa! Superläcker! Grattis i efterskott till er! Jättefina bilder på er! skönt att ni fick massor av fixat hemma, de är alltid skönt:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s