Jag har behövt spendera flera vakna timmar under natten som gjort att jag inte orkat åka till skolan idag. Ginzo har bajsat löst flera gånger under natten och tycker så synd om honom. Just nu går han på fastande mage och canikur och hoppas innerligt att magen återställs nu! Vi är osäkra på om magen fortfarande är ostabil på grund utav operationen den 18 augusti eller ifall han ätit något dåligt. Återstår att se!

20190912_1326196393516062516690834.jpg

Annars har jag bara vilat upp mig hemma i soffan framför Jane the virgin. Åt en riktigt mysig frukost bestående utav pannkakor med socker och kanel och tack vare utmaningen igår vart jag sugen på att tända ett ljus. Super mysigt! När sambon kom hem har vi tittat på serier ihop och ska snart göra i ordning en kopp te framför idol. Tittar ni också på idol?
För närvarande har jag inget skolarbete att utföra under helgen, så ska i lugn och ro se igenom lite skolarbete inför VFU:n och tentan jag har i mitten av november. Lite skrämd över allt hittills men löser sig säkert!

blommor5

Mitt hem är alltid skinande rent och varje pryl står på sin plats, sant eller falskt?
Så lyder dagens utmaning hos Orsakullan och nej så skinande rent är inte mitt hem. Det ligger inga prylar i oordning på lägre höjd eller på golvet, där är det städat och fint. Däremot är det lite väl mycket grejer på skrivbordet som inte ska vara där, lite kläder i soffan som ska till tvättstugan/garderoben och liknande. Ska ta mig an det i helgen tänkte jag!

Hur har annars er fredag varit? Idag är det kanelbullens dag, är det någon som har ätit en god kanelbulle? Jag har inte ätit en kanelbulle idag, den unnade jag mig i onsdags i väntan på att ha studiegruppsträff. Mums!

blommor3

13 reaktioner till “Höstlathet

  1. Hoppas vovven blir bättre i magen snart. Vilka fina blommor. Jo jag unnade mig faktiskt en kanelbulle, så himla gott 🙂 Ha en fin lördag 🙂

    Gilla

  2. Stackars vovven, hoppas de blir bättre! Superfina blommor! 😍kollar varje idolavsnitt, har bara inte sett gårdagens då vi är i Malmö med släkten och firar lite nu, de blir att se reprisen 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s