Igår morse väckte Ginzo mig redan vid 06:00. Han var så kissnödig att han inte kunde låta mig sova en sekund till, så var bara att slänga upp benen från bekväma soffan och gå ut med lillen. Men jag möttes utav -4° samt frost på gräsmattan. Galet vackert men det var kallt och mörkt ute, riktig höst!

Sambon arbetade ett dagpass och medan han var på arbetet handlade jag inför dagen/kvällen och städade i hemmet inför att Hasan och Wiki skulle komma över. Det var verkligen länge sedan vi träffades nu (alltså vi fyra plus våra hundar) så det var bara mysigt! Vi fikade och pratade i timmar, lät hundarn leka av sig en stund innan vi åkte till en pizzeria/Ica för att handla middag samt gottis. Efter en härlig, gemensam middag ihop slog vi oss ned i soffan framför Norbit. De åkte inte hem fören vid 22:30 och blev sängdags nästan direkt.

Ja, iallafall för sambon. Jag var i princip vaken hela natten då Ginzo var dålig i magen. Lider så med honom! Jag hoppas att han inom kort blir bättre nu när vi satt in prokolin och canikur igen. Sist han gick på dessa mediciner var han bra i magen i ca 2 veckor. Så hoppas att han bara ätit något dåligt och blir bra i magen inom kort. Annars (basted on what friends told me) misstänker jag att hans mage fortfarande är ostabil efter all nedsövning.

Trots brist på sömn har jag lyckats hålla mig vaken med kaffe, serier, hunden och en bok som hjälp. När sambon kom hem såg vi på derby matchen där vi vann mot Djurgården! Känns bra, ja. ♡ Vi åt tacos till middag och nu ska jag njuta av att se på jane the Virgin.

Orsakullansutmaning för dagen och gårdagen lyder såhär:

Jag har en kamin hemma, sant eller falskt? Det är falskt i dagens läge men förra hösten och framtill flytten i slutet av juni har jag och sambon haft en kamin hemma. Galet mysigt att tända en tidig morgon, när mörkret fall samt till nattetid!

På hösten äter jag mer hälsosamt än andra årstider. Sant eller falskt? Falskt. Jag säger samma till alla årstider – att jag ska bli nyttigare, men det fungerar inte haha.

Hur har er helg varit? ♡

7 reaktioner till “Första frosten för ögat

 1. Det känns verkligen som att vintern är på väg när det blir frost ute! Jag har dock inte sett den ännu för jag är aldrig uppe tillräckligt tidigt :p
  Ja precis, men Zoe är tilltalsnamnet 🙂
  Nä men man ska ju bo där det känns bra 😀 Jag har sedan jag varit liten haft en längtan om att bo utomlands.Så när jag flyttade själv för 5 år sedan så kändes det självklart. Men jag är samtidigt väldigt famljekär och gillar att ha vänner och familj nära. Så senare kommer jag nog att bo i Stockholm igen 🙂 Men jag har inte direkta planer just nu

  Gilla

 2. Här har vi också fått frost på morgonen, och blommorna har blivit illa åtgångna.
  Så trevligt med besök för både tvåbenta och fyrfotingar😄 Hoppas Ginzo blir bra i magen igen snart❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s